رئیس جمهور گفت: اعمال محدودیت‌های جدید در مناطق با وضعیت هشدار یا قرمز کاملا هوشمند خواهد بود.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنج شنبه در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با انتقاد از رعایت نشدن فاصله گذاری نسبی در حمل و نقل‌های عمومی، این موضوع را عامل دیگر افزایش تعداد مبتلایان عنوان کرد و از مسئولان کمیته اجتماعی – امنیتی خواست نظارت و مراقبت خود را در این خصوص تشدید کنند.

او با استناد به گزارش‌های کمیته آموزش ستاد ملی مبارزه با کرونا و ارزیابی‌های متخصصان، علت افزایش شمار مبتلایان و قرار گرفتن برخی شهر‌ها در وضعیت قرمز را برپایی تجمع‌ها و مراسم‌هایی نظیر میهمانی‌ها، عروسی و عزا برشمرد و گفت: رعایت نشدن اصول بهداشتی و دستورالعمل‌های پیشگیری در محیط‌ها و مکان‌هایی که از ابتدا درباره ممانعت از برگزاری آن‌ها هشدار داده شده بود، عامل بروز این مشکل است.

روحانی با ابراز خوشحالی از اینکه مراکز کسب و کار و محیط‌های مرتبط با آن با رعایت اصول بهداشتی نقش کمتری در افزایش شیوع و ابتلا‌های جدید داشته اند، اظهار داشت: کمیته تبلیغاتی باید با ارائه یک بسته سیاستی و تعریف شرح وظایف مشخص برای فرهنگ سازی در تغییر سبک زندگی و عادات جدید رفتاری برای شهروندان، اقدامات اقناعی و تبلیغاتی لازم را انجام دهند.

رئیس جمهور با قدردانی از نقش آفرینی‌های موثر رسانه‌ها در مدیریت و کنترل بیماری افزود: از این پس در کنار هشدار‌ها و توصیه‌هایی که برای مقابله با ویروس داده می‌شود باید فعالیت‌های موثر و اقناعی برای تغییر سبک زندگی انجام گیرد و کمیته تبلیغات موظف است از طریق رسانه‌ها اقدامات موثر از جمله ارائه آموزش‌های لازم را انجام دهد.

روحانی تاکید کرد: با توجه به گزارش ارائه شده از سوی کمیته اجتماعی – امنیتی و بررسی‌های دقیق، مقرر شد در مناطق با وضعیت هشدار یا قرمز محدودیت‌های جدید به شکل کاملا هوشمند اعمال شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: مردم شریف مطلع باشند که با توجه به تجارب بدست آمده طی ماه‌های اخیر، قرار نیست محدودیت‌ها به شکل کلی و وسیع برقرار باشد و اعمال محدودیت‌های جدید منطبق بر محیط‌های شناسایی شده و مبتنی بر روش‌های موثر در افزایش ابتلا و شیوع بیماری است که براساس این مصوبه به استانداران اختیارات لازم برای شهرستان‌های قرمز آن استان واگذار خواهد شد.

روحانی در پی گزارش کمیته بهداشتی درخصوص وضعیت کادر پزشکی کشور و نیروی انسانی فعال در حوزه بهداشت و درمان، گفت: مردم بزرگوار ایران متوجه باشند بار سنگینی برای درمان بیماری و مراقبت و نگهداری بیماران بد حال بر دوش کادر درمانی کشور است.

او هشدار داد: رعایت نشدن دستور العمل‌های بهداشتی و افزایش شمار مبتلایان، کادر درمانی کشور را دچار فشار کاری و فرسایش جسمی و روحی می‌کند و به انگیزه آنان که تاکنون با ایثار و فداکاری فعالیت کرده اند لطمه جدی وارد خواهد کرد و ما نباید بگذاریم چنین اتفاقی رخ دهد.

روحانی افزود: آنچه ستاد ملی در جلسه آتی خود مورد بررسی و تصویب قرار خواهد داد با توجه به مجموعه مباحث و بررسی‌های به عمل آمده از سوی کمیته‌های مختلف، روش‌های اجرایی و موثر نظارت بر دستور العمل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی هوشمند با تعیین شرح وظایف معین برای بخش‌های مختلف نظارتی خواهد بود.

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های دولتی و محیط‌هایی که کارمندان دولت در آن فعالیت می‌کنند می‌بایست پیشتاز رعایت دستورالعمل‌ها باشند، گفت: تمامی وزارت خانه‌ها موظف به ارائه برنامه جامع سازگاری با کرونا به کمیته اجتماعی – امنیتی هستند تا در ستاد ملی بررسی و تصویب شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۵ ۱۳ تير ۱۳۹۹
هرچی گرانی و تورم را کاهش داد وکنتورل کرد کرونا را هم میتواند مهار کنه
Iran (Islamic Republic of)
علي
۰۸:۰۰ ۱۳ تير ۱۳۹۹
آقاجان هتل ها دارن عروسي ميگيرن ببندينشان ديگ. همين عروسي و مراسم ها داره آمارويروس ميبره بالا ببندين هتل هارو بره ديگ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۳ تير ۱۳۹۹
را اول رعایت کردن خود مردم راه دوم مسافرت نرفتن است راه سوم مراسم غیر زرور را کم کنیم دولت هم دخل خرج خود میزان کند که این همه کرانی درست نشود که بگوید نمی شود کشور تعطعل کرد چرا اگر برنامه باشد می شود درست عمل کرد انشاله که خداوند با این وضع عاقبت همه بخیر بشه
Iran (Islamic Republic of)
ehsan
۰۳:۲۶ ۱۳ تير ۱۳۹۹
متاسفانه مجدد مسئولین توی این وضعیت قرمز بفکر کسب در آمد هستن بجای اینکه خودشون بصورت مجانی ماسک و دستکش یکبار مصرف به مردم بدن با قیمتهای آنچنانی مردم رو از خرید ماسک منصرف کردن
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۰۲:۲۴ ۱۳ تير ۱۳۹۹
کسی حرف از حرکت هوشمندانه میزنه که نظارت هوشمندانه داشته باشه
دولت توی نظارت بر بازار و دلار مونده کنترل نداره می خواد کرونا رو هوشمندانه کنترل کنه!!!!!

هوشمند کسی بود اوایل انتشار حداقل 3 هفته قرنطینه کامل کرد
مثال بارز ترکیه، حداقل 3 هفته قرنطینه کامل اجرا کرد الان از ما کمتر مبتلا داره و فوتی هاش نصف ماست، در حالیکه سرعت انتشارش از ما بیشتر بود، مدیریت هوشمندانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۶ ۱۳ تير ۱۳۹۹
تلخترین لحظه لحظه ای بوده که جنابعالی تصمیم گرفتی رئیس جمهور بشی با ماموریت خاص احتمالا و پاتو گذاشتی ستاد انتخابات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۰ ۱۳ تير ۱۳۹۹
امروز تو خیابان شربت و شیرینی پخش می‌کردن تو جعبه شیرینی دویست نفر دست می‌کردن همه نزدیک هم آخه چرا اگر یک نفر مریض بشه بمیره دیه اش گردن کیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۴ ۱۳ تير ۱۳۹۹
واقعا شما کلا هوشمند به دنیا اومدی
کاری کردی بنده با ۵ میلیون حقوق پول دون دوتا مرغ رو نتونستم برسونم سرشون رو بریدم
کشوری که تو یک ماه ۴ برابر سرمایه گذاری سود سهام بده فقط از شما بر میاد نتیجش میشه این که مثل خر کار کنیم شب گشنه بخوابیم
Iran (Islamic Republic of)
امید مدبر
۰۱:۰۵ ۱۳ تير ۱۳۹۹
خوب خدا رو شکر که این محدودیتها قراره هوشمندباشه پس میتونیم انتظار داشته باشیم نتیجه دقیقا مثل برگردوندن هوشمند محدودتها توسط آقایون باشه .
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۰۰ ۱۳ تير ۱۳۹۹
هوشمند یعنی چی آخه؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۰ ۱۳ تير ۱۳۹۹
لطفا لطفا از روحانی بپرسین دهه ی محرم مردم میتونن عزا داری کنن ??? لابد با پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی البته اگه تا اونوقع کسی زنده بمونه .. ولا قربون امام حسین اونم دوس نداره مردم ایطو بمیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۲ تير ۱۳۹۹
برادراینهم مثل گران شدن بنزین هست یامثل بیدادکردن گرانی وقتی کارازکارگذشت اعلام موجودیت می‌کنید الله واکبر
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۲:۵۹ ۱۲ تير ۱۳۹۹
کاملا هوشمند یعنی شل و ول
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۲:۲۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
این ها طرح زوج و فرد رو بر میدارن
بعد دوباره میزارن
حالتون خوبه؟ میشه توضیح بدید با چه منطقی این سیاست گزاری ها رو میکنید؟
گویا واقعا میخوان همه کرونا بگیرن
خود رعیس جمهور نشسته تو جلسه بدون ماسک، معلومه ک ترس مردم میریزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
آقای روحانی هرروز که یک مشکل داشتیم متاسفانه بامدیریت ضعیف شما روبرو شدیم
۱۲۳
آخرین اخبار