
علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت در در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نزدیک شدن به ایام اربعین اظهار کرد: باتوجه به اینکه زیارت و تشرف به عتبات امری مستحب است و جایگاه ویژه اربعین، سناریوهای مختلفی را برای اعزام زائران و برگزاری مراسم در دستور کار داریم، اما فعلاً جمعبندی نهایی انجام نشده است.
او با بیان اینکه به دنبال سناریوهایی برای برگزاری اربعین هستیم، افزود: امیدواریم تا رسیدن زمان برگزاری مراسم اربعین، ویروس کرونا فروکش کرده باشد که اگر این اتفاق نیفتاد قرار است تا نمایندگانی از گروههای مختلف را برای اعزام ساماندهی کنیم که البته این موضوع نیز در شرایطی است که ظرفیت عراق برای ارائه خدمات به زائران مهیا شود.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره بر اینکه شرایط سوریه برای پذیرش مسافر و زائر مساعدتر از عراق است، گفت: سوریه نسبت به کشورهای دیگر در رابطه با ویروس کرونا، شرایط بهتری دارد، اما طبق مصوبه ستاد ملی کرونا قرار شد پروتکلهایی را میان وزارت بهداشت ایران و کشور سوریه، منعقد و در آن الزامات بهداشتی برای اعزام رعایت شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
این شاید تنبیه قدر نشناسیمون باشه
قلیون بردن ها
شکم چرونی ها
بی حجابی ها
رفتن خانومای ایرانی تو فرات و جیغ و ...
میگن بسته شدن کربلا بلاست
من که کربلای خودمو مرور کردم و گفتم آقا غلط کردم این دفعه عاشقانه تر میام
ان شاء الله به کوری چشم دشمنان همه موانع رفع بشه و انجمن عاشقانه پا بگیره.
به برکت ماه محرم همش جمع شه
من پارسال اولین بارم بود که رفتم تا با این جو انس گرفتم
واقعاا دلم نمیخواد از دستش بدم