در گزارش زیر با ۲ روش متفاوت تهیه چای بادام آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چای بادام یکی از چای‌هایی است که دارای خواص بی نظیری است. ابداع چای بادام شیرین توسط چینی‌ها صورت گرفته است. در ادامه با ۲ روش متفاوت آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه چای بادام:

مغز بادام شیرین ۲ مشت

آب ۴ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه چای بادام شیرین:

هر چند تهیه این چای کمی بیشتر از دم کردن چای معمولی وقت می‌گیرد، ولی ارزش آن را دارد تا حداقل هفته‌ای یک بار همه اعضای خانواده را به صرف این چای دعوت کنید.

ابتدا مغز بادام شیرین را به مدت ۲ ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن‌ها را در آب داغ قرار بدهید تا بتوانید به راحتی پوست آن‌ها را جدا کنید.

اکنون آن‌ها را آسیاب کنید تا به شکل پودر یا آرد شود. سپس کمی آب به آرد بادام اضافه کنید تا مانند خمیر شود. در یک ظرف به اندازه ۴ پیمانه آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.

پس از جوش آمدن آب خمیر بادام را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت ۵ دقیقه کامل جوش بخورد. اگر چای گرم دوست دارید آن را بلافاصله میل کنید. در غیر این صورت می‌توانید آن را در یخچال قرار بدهید تا سرد شود و بعد میل کنید.

شما می‌توانید به این چای گلبرگ‌های گل رز، بادام زمینی، شکر، عسل و کشمش اضافه کنید تا عطر و طعم به این چای بدهند و همچنین ارزش غذایی و خواص چای بادام را افزایش دهد.

طرز تهیه‌ی چای بادام با طعم پرتقال:

مواد لازم برای تهیه چای بادام:

پودر چای فوری ۳ قاشق غذاخوری
شکر سفید ۱ فنجان
آب جوش ۲ فنجان
کنسانتره لیموناد یخ زده ۳۵۰ گرم
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
عصاره بادام ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه چای بادام:

ابتدا در یک ظرف ۱ گالنی، پودر چای فوری و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آب جوش و کنسانتره لیموناد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. عصاره وانیل و بادام را بیافزایید و هم بزنید. بقیه‌ی ظرف را با آب سرد پر کنید؛ و روی آن یخ بریزید و سرو کنید، یا می‌توانید آن را داخل یخچال قرار بدهید تا سرد شود؛ و بعد میل کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.