طرز تهیه کیک عسل گردویی یونانی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک عسل گردویی یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک عسل گردویی یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یونانی ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ ml
شکر ۶۰ گرم
عسل ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
بیکینگ پاودر ۲ ق چ
نمک ۱ پینچ
وانیل مایع ۱ ق چ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

_تخم مرغ‌ها و وانیل را با شکر زده که کرم و کشدار شود.
_بترتیب عسل و ماست و روغن را اضافه و هرکدام را کمی هم زده و مایه را یکدست کنید. (ماست را میشه با شیر جایگزین کرد.)
_آرد و ب پ و نمک و نشاسته را مخلوط و روی مواد قبلی الک کرده و با دور کند همزن و یا لیسک فقط در حد مخلوط شدن هم زده، ولی زیادی نزنید.
_گردو را شسته و خشک و خرد کرده و با یک ق چ آرد آغشته کنید و با لیسک به مایه کیک بیفزایید. گردوی بیشتر هم میشود.
_ قالب گرد ۲۴ سانتیمتری را با کره چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
_مایه کیک را در قالب ریخته و رویش تکه‌های گردوی اضافه چیده و در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۰ دقیقه بپزید.
_کیک بعد از فر چند دقیقه درقالب بماند و بعد درآورده و روی شبکه فلزی خنک شود.
خود یونانی‌ها برش‌های کیک را با ماست یونانی و عسل هم میل میکنند.

نوش جان

منبع: salad tak

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار