کیک استروسل شکلات و قهوه + دستور تهیه

در این مطلب طرز تهیه کیک استروسل شکلات و قهوه آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک استروسل شکلات و قهوه که کیکی متفاوت با رویه کاملا ترد است را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک:

ارد ۳۷۵ گرم
ماست یونانی یک و یک دوم پیمانه
شکر دانه ریز ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد درشت
کره ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک و یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک پنس


بیشتر بخوانید


مواد لازم لایه استروسل:

شکر قهوه‌ای ۹۰ گرم
گردو ریز خرد شده ۹۰ گرم
شکلات چیپسی نسوز دانه ریز ۹۰ گرم
پودر دارچین ۲ قاشق سوپخوریخوری
پودر قهوه ترک ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
نمک یک پنس

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود، تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کرده وسه بار الک کنید طی سه مرحله وبه تناوب ماست و مخلوط ارد را به مایه اولیه کیک اضافه کنید مایه این کیک نسبت به بقیه کیک‌ها کمی سفت تره. در ادامه به این ترتیب عمل کنید.
۱. نیمی از مواد اماده را داخل قالب مورد نظر که چرب کرده و ارد پاشیده اید (قالب من از جنس نچسبه و فقط چرب کردم) بریزید.
۲. نیمی از مواد استروسل را روی مایه کیک داخل قالب بریزید.
۳. نیمی دیگر از مایه کیک رو داخل قالب روی مواد استروسل بریزید.
۴. و در نهایت باقیمانده مواد استروسل را روی مایه کیک بریزید.
۵. قالب کیک را در فر ازپیش گرم شده به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد و  دمای فر را  ۱۸۰ درجه بگذارید.

نکته:

دوستان میتونید یک لایه از مواد استروسل هم بدلخواه بعد از اینکه کیک رو داخل ظرف سرو برگردوندید روی کیک بریزید من اینبار نریختم.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار