پاناکوتای گیلاس + دستور تهیه

در این مطلب طرز تهیه پاناکوتای گیلاس را به شما آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاناکوتای گیلاس را به شما عزیزان آموزش دهیم. پس تا فصل گیلاس هست حتما این دسر را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

شیر دو لیوان / خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر ژلاتین ۲ ق س / شکر نصف پیمانه
گیلاس پوره شده ۱ لیوان /وانیل نوک ق چ
آب سرد یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین رو به آب سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا شفاف شود، شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم در حدی که گرم شود و شکر حل شود، حالا خامه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود، وانیل و پوره گیلاس رو هم اضافه میکنیم، آخر سر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم، قالب رو کمی چرب کنید و مواد دسر رو توی قالب میریزیم، قالب رو به مدت چهار الی پنج ساعت توی یخچال قرار می‌دهیم تا بگیرد.


بیشتربخوانید


برای جدا کردن از قالب پنج دقیقه در محیط قرار دهید بعد اطراف قالب را جدا میکنیم و توی ظرف مورد نظر بر میگردونیم...

اگه رنگ گیلاس‌ها تیره نبود میتونید از یک قطره رنگ قرمز خوراکی هم استفاده کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
علی
۲۱:۵۴ ۲۴ تير ۱۳۹۹
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۲۵ تير ۱۳۹۹
مردای تنبل فقط غذا می خورن وحرف میزنن زنا مجبورن جور بکشن رانندگی یاد بگیرن جای مردای بی مسولیت کارکنن.