کد خبر: ۷۴۵۲۷۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰
۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰
کد خبر : ۷۴۵۲۷۰۷

در گزارش زیر طرز تهیه سس بشامل فرانسوی را آموزش می‌دهیم.

چطور سس بشامل درست کنیم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تنها کافی است چند نکته را رعایت کنید تا یک سس بشامل فرانسوی جذاب داشته باشید.

مواد لازم:

آرد: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱.۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

۲. به کره ذوب‌شده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.

۳. به هم‌زدن ادامه دهید تا جایی که حباب‌های ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یک‌دست پیدا کنند، اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.

۴. شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شوند.

۵. صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.

۶. کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی بچشید و درصورت نیاز بازهم اضافه کنید.

۷. حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود ۲-۳ دقیقه مواد با هم بجوشند.

۸. در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ