به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز کیک ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
۱. یه ظرفِ فِر با لبههایِ بُلند انتخاب کن که ابعادش از قالب کیکت بُزرگتر باشه؛ حُدودِ ۴ سانت داخِلِش آب بریز و بذار تویِ فِر با دمایِ ۱۲۰ درجه.
۲. نصف یه قابلمهیِ کوچیک رو با آب پُر کن و زمان بده تا جوش بیاد؛ بعد یه ظرفِ شیشهای نَشکن رو رویِ بُخارِ قابلمه قرار بده. حواست باشه که تهِ ظرف داخلِ آب فُرو نره.
۳. ۱/۴ لیوان شیر، ۱۴۰ گرم پنیر خامهای و ۴۰ گرم کرهی ذوب شده رو داخلِ ظرفِ شیشهای با همزَنِ دستی آروم بزن تا پنیر باز بشه.
۴. ۵ عدد زردهیِ تخممرغ رو اضافه و ترکیب کن تا بافتِ یکدستی بگیره.
۵. ۵۰ گرم آردِ سفیدِ گندُم رو با مواد هَم بزن.
۶. شُعلهیِ گاز رو خاموش کن و ۵۰ گرم نشاستهیِ ذُرّت بریز.
بیشتر بخوانید
۷. وقتی مواد حسابی ترکیب شدن بذارشون کنار تا بریم سُراغِ مَرحلهیِ بعدی.
۸. ۵ عدد سفیدهیِ تُخممرغ رو با ۳/۴ لیوان شِکر کَم کَم مخلوط کن؛ بعد از حُدودِ ۵ دقیقه حالتِ فومی میگیره.
۹. سفیده رو آروم آروم و در چند مرحله به مخلوطِ زرده و پنیر اضافه کن؛ بعد از هَر مرحله با لیسَک از مرکزِ ظرف به صورتِ دایرهای هَمِش بزن.
۱۰. قالبِ کیک رو بردار؛ کف و دیوارههاش رو با کاغذ روغنی بپوشون؛ مایع کیک رو داخِلِش بریز و بذارش داخلِ همون ظرفِ فِرِ پُر از آب.
۱۱. روندِ پُختِ این کیک در فِر با بقیه کیکها خیلی فرق داره و مُرتب تغییر میکنه، برای همین قدم به قدم براتون مینویسم؛ اول ۲۰ دقیقه در دمایِ ۱۲۰، بعد ۱۵ دقیقه در دمایِ ۱۵۰ (درِ فِر در این بین باز نشه)، حالا ۱۰ ثانیه درِ فِر باز بمونه تا حرارتِ ساکن خارج بشه. دوباره ۴۰ دقیقه در دمایِ ۱۰۰ بمونه؛ بعد فِر رو خاموش کن، اما بگذار چیزکیک ۱۰ دقیقه همونجا بمونه تا خُنک بشه. (دربسته).
منبع: khoshmazegani
انتهای پیام/