طرز تهیه تورتیلا نان خوشمزه مکزیکی‌ها در خانه

اگر دوست دارید تنوعی به نان‌هایی که هر روز مصرف می‌کنید بدهید و طعم یک نان متفاوت را تجربه کنید، حتما تورتیلا نان معروف مکزیکی‌ها را امتحان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر اهل غذا‌های بین‌الملل باشید حتما اسم نان تورتیلا به گوشتان خورده است. نان معروف مکزیکی‌ها که برای انواع غذای مکزیکی مثل تاکو و بوریتو استفاده می‌شود. پخت این نان به مدت زمانی کمی احتیاج دارد و فقط با ۵ ماده غذایی در دسترس آماده می‌شود.

مواد لازم:

آرد از هر نوعی (ترجیحا آرد گندم کامل) ۲ فنجان

بکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق چایخوری

آب گرم سه‌چهارم فنجان

مدت زمان آماده‌سازی خمیر ۱۰ دقیقه
مدت استراحت دادن به خمیر ۳۰ دقیقه
کل زمان ۵۵ دقیقه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ابتدا مواد خشک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید (آرد و بکینگ پودر).

سپس روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگری که در دسترس دارید را اضافه کنید.

آب را اضافه کنید و مواد را با یک چنگال هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. خمیر را روی یک سطح صاف بگذارید و حدود ۵ دقیقه به آن استراحت دهید تا نرم و لطیف شود.

سپس خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و برای ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید.

بعد از این مدت، خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید و آن‌ها را با دستتان گرد کنید.

یک تکه را بردارید و آن را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه صاف کنید.

یک قابلمه نچسب را داغ کنید و روی شعله متوسط بگذارید. برای مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه اجازه دهید خمیر بپزد تا زمانی که شروع به حباب زدن کند. سپس آن را برگردانید و بعد از همین مدت آن را بردارید.

روی تورتیلا باید حباب‌های طلایی و قهوه‌ای ظاهر شود.

نکته: اگر روی خمیر شما بعد از ۴۵ ثانیه تا یک دقیقه حبابی ظاهر نشد شعله را کمی بیشتر کنید.

توصیه: برای تازه ماندن تورتیلا آن‌ها را در یک دستمال آشپزخانه بگذارید و بعد داخل یک کیسه پلاستیک و در آن را ببندید.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.