کد خبر: ۷۴۹۶۰۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
کد خبر : ۷۴۹۶۰۵۱

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بلغور پلو با لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بلغور پلو با لوبیا سبز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

این غذا از نظر ظاهری شباهت زیادی به لوبیا پلوی خودمان دارد، اما در آن به جای برنج از بلغور استفاده می‌شود.

مواد لازم:

بلغور گندم دو پیمانه

سیر دو حبه

لوبیا سبز خرد شده ۲۰۰گرم

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

استاک یا آب گوشت سه پیمانه

پیاز یک عدددرشت

فلفل دلمه‌ای یک عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

ابتدا در مقداری روغن، پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نیمه پخته شود.

لوبیا سبز را به گوشت اضافه کنید و برای چند دقیقه با یکدیگر تفت دهید. سپس رب گوجه، نمک و ادویه را اضافه کنید.

نیمی از استاک آب گوشت را بر روی مواد بریزید و اجازه دهید تا برای ده دقیقه بجوشد.

بلغوری که از قبل خیسانده‌اید را به همراه بقیه آب گوشت و فلفل دلمه‌ای خرد شده در داخل قابلمه بریزید.

پس از اینکه آب آن کشیده و تمام شد، بر روی حرارت کم آن را دم کنید.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر