دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره قیمت بلیت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومانی ترکیه گفت: با توجه به نرخ ارز و نوسانات اقتصادی این قیمت طبیعی و با نظارت سازمان هواپیمایی کشور انجام می‌شود.

پروازهای خارجیمقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هم اکنون فروش بلیت‌های ترکیه به قیمت ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان در این شرایط طبیعی است، گفت: شرکت هواپیمایی قطرایرویز هم اکنون مسافران ترکیه را از دوحه به مقصد استانبول می‌برد و با توجه به آن که این پروازها بدون توقف است چنین قیمت هایی (۱۶۰ میلیون تومان) را اعلام می کند.

او ادامه داد: بنابراین این پروازهای خارجی در این مسیر خارج از عرف نیست و کار خلافی انجام نمی‌شود.

سامانی با اشاره به اینکه نرخ های ارز و نوسانات اقتصادی تاثیر بسیار زیادی بر قیمت بلیت های پرواز های خارجی می‌گذارد، ادامه داد: با توجه به نوسانات نرخ ارز و به دلیل آن که هم اکنون پرواز مستقیمی از ایران به ترکیه وجود ندارد بنابراین این نرخ ها در این شرایط عادی است.

او تصریح کرد: برخی از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی این مجوز را دارند که از ایران بدون مسافر به ترکیه پرواز داشته باشند و این پروازها موردی انجام می‌‌شود.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی توضیح داد: هم اکنون برای بازگرداندن ایرانی‌ها بدون محدودیت و مشکل با ۲۰ فرودگاه دنیا در ارتباط هستیم و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

سامانی با بیان اینکه البته بلیت خارجی مشمول قیمت گذاری نمی‌شود گفت: تمامی این پروازهای تحت نظارت و رصد سازمان هواپیمایی کشوری انجام می شود.


بیشتر بخوانید


دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره قیمت بالای پرواز‌های قطرایرویز به ترکیه، گفت: قطرایرویز پرواز‌های استانبول را با کانکشن انجام می‌دهد یعنی پرواز به دوحه و از آنجا به بلگراد و بعد به استانبول می رسد بنابراین هزینه‌ها افزایش می‌یابد.

اسعدی سامانی ادامه داد: طبق استاندارد و مقررات تخلفی از قطرایرویز مشاهده نشده و سازمان هواپیمایی کشوری هم موضوع را رصد می‌کند و برای انجام پرواز مستقیم به مقصد ترکیه هم در حال رایزنی هستیم.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با اشاره به اینکه سازمان هواپیمایی کشوری نظارت مستقیمی بر پروازهای خارجی به ویژه پروازهای این مقصد دارد، ادامه داد: شرکت هواپیمایی قطری هم اکنون پروازهای مقصد ترکیه را از دوحه می برد و به دلیل آنکه این پروازها بدون توقف است بنابراین مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

او با تاکید بر اینکه هنوز وضعیت پروازهای ایران به کشور ترکیه مشخص نیست، افزود: مسافران ایرانی فعلا بلیت به مقصد ترکیه خریداری نکنند چراکه ترکیش ایر هنوز پروازهایی را در این مقصد در نظر نگرفته است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی توضیح داد: وزارت امور خارجه و همچنین وزارت راه و شهرسازی در حال رایزنی هستند و هم اکنون هر هفته سه پرواز به مقصد ترکیه بدون مسافر برای بازگرداندن مسافران ایرانی انجام می شود.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اظهار کرد: شرکت‌های هواپیمایی مجاز به اعزام مسافر به استانبول نیستند و فقط می‌توانند ایرانی‌ها را به کشور برگردانند.

اسعدی سامانی بیان کرد: البته بین مسافران تُرک، آنهایی که برگه مأموریت به کشور ما دارند و یا دیپلمات باشند، با رعایت شیوه نامه های بهداشتی می‌توانند با این پروازها به ایران سفر کنند.

او با بیان این که ترکیش ایر فعلا به کشور ما پروازی ندارد، گفت: تاریخ تعیین شده توسط ترکیه (۱۱ مهرماه) برای برقراری پرواز‌های تهران و استانبول که پیش از این اعلام شده بود، هم فعلا اعتباری ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
منظورشون اینه که مردم فعلا یه مدت دکمه pause زندگی تون رو بزنید تا ببینیم چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
مسافر آخرت
۱۰:۲۵ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
تو این مملکت فقط اونایی که آقازاده هستن باید برن ترکیه،کره بخورن،ماشین خارجی بخرن...ملت عادی یه عمره شهر خودشونم نمیتونن سفر کنن یه نیمرو میخوردن اونم وزیر کشاورزی گفته نخرید وزیر صمت میگه خودرو فعلا نخرید وزیر کار میگه فعلا سر کار نرید تا حقوق درست بشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
همه میگن همه چی عادیه، نرخ بلیط عادیه، نرخ خودرو عادیه، نرخ مسکن عادیه و ... ، با این حساب، پس ما مردم هستیم که غیر عادی تشریف داریم،
خب مردم ، چرا عادی نمی شید، به زور باید عادی تون کنن، اگر نه ما بلدیم چطوری عادی تون کنیم ،
همینو می خوااااااهید عایا ؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
امیرمحمد
۰۸:۳۴ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
ب ترکیه نرید برید کیش
Iran (Islamic Republic of)
جهان
۰۴:۱۹ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
بنده خدا ظريف بهمراه چند نفر كه دو هفته يكبار بايد برن چقدر بايد بابت بليط بپردازند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۳ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
کشور خودمون از همه جهان قشنگتره
ترکیه در مقابل ایران هیچه.....هیچچچ
Iran (Islamic Republic of)
اشنا
۲۳:۱۴ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
کرم از خود درخته
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۹:۵۰ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
در حال حاضر مشکل بیماری کرونا نیست
برای اینکه چطور پرواز قطر به ترکیه میتونه با قیمت گزاف مسافر ایرانی ببره
لیکن پرواز ایرانی نمیتونه مسافر ببره
پرواز ایرانی کرونا داره ولی قطری نه
پس با این حساب مساله چیز دیگه ای هست
پول مفت به جیب زدن ایرلاین خارجی ببا این حساب تا زمانی که میتونه سود هنگفت از این راه کسب کنه به پرواز ایرانی مجوز نمیده
اینجاست که باید ایران هم متقابلا اجازه ورود ایرلاین خارجی رو به کشور نده مگر اینکه بتونه خودش هم مجوز ورود ایرلاطن خودش رو به اون کشور بگیره
مگر اینکه این وسط مواجب بهش رسیده باشه ال... اعلم
Iran (Islamic Republic of)
Shahram mokhtari
۱۷:۳۹ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
به درک‌ ما مردم عادی که نمیریم کاش بشه پونصد میلیون تومن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
فعلا بلیت استانبول نخرید
تا مثل ماشین به 100 میلیون برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۸ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
چرا به ترکیه پرواز نداریم؟راهمون نمیدن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
مسؤلین ترکیه، وهمی شدند وفکرمی کنند هنوز حزءامپراطوری عثمانی هستند!!؟؟ ؟؟ ازمسؤلین مابدتر، ترکیه!؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
بابا ما که نمیمیریم راحت شیم ذره ذره کباب میشیم.خودمون به درک بچه های بی گناهمون چی.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
ای بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
فعلا نباید هیچی بخریم همش گرانی و بدبختی
۱۲۳
آخرین اخبار