طرز تهیه آش جو خوشمزه با کشک

در گزارش زیر طرز تهیه آش جو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش جو یکی از آش‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص آش نظیر: تره، جعفری، گشنیز، شوید و حبوبات نظیر نخود، لوبیا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پیاز و کشک غلیظ زردچوبه و روغن استفاده می‌شود.

مواد لازم

کشک: نصف پیمانه
جو پوست کنده: یک پیمانه
نخود: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سبزی آش: ۱ کیلوگرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
نعنا خشک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


 

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجیحا از شب قبل خیسانده شده است با مقداری آب روی حرارت می‌گذاریم.

کمی زردچوبه را در یک فنجان سرخالی روغن مایع تفت می‌دهیم و به حبوبات اضافه می‌کنیم وصبر می‌کنیم تا کاملا پخته شود.

سپس پیاز را نگینی خرد کرده به همراه مقداری نعنا خشک و زردچوبه کمی تفت می‌دهیم.

نعنا و پیاز داغی را که آماده کرده ایم به آش اضافه می‌کنیم.

سپس در نیم ساعت آخر پخت، سبزی را به آش در حال جوش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم تا خواص سبزی در آن باقی بماند.

بعد از حدود ۱۵ دقیقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشد.

در آخر نمک را هم به آن اضافه می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
***
۰۵:۴۳ ۰۵ آذر ۱۳۹۹
بسیار خوشمزه است. البته من به جای جو پوست کنده از بلغور جو استفاده میکنم.
آخرین اخبار