طرز تهیه‌ آش کشک و جعفری؛ یک آش بسیار مقوی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه آش کشک و جعفری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش کشک یکی از محبوب ترین و مقوی ترین غذاهای ایرانی است ؛ شما می توانید طرز تهیه آش کشک با جعفری را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

پیاز یک عدد، خرد شده

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۲ پیمانه، رنده شده

فلفل یک قاشق مرباخوری

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد، رنده شه

رشته آشی یک پیمانه

جعفری ۲۵۰ گرم، خرد شده

کشک یک پیمانه

نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوفته سوخاری و توپک پنیری تا کوکوی قارچ + تصاویر


طرز تهیه:

* گوشت، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را با دست ورز داده و با آن قلقلی درست کنید.

* پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.

* بعد سیر را اضافه کرده، گوجه فرنگی رنده شده و فلفل را بیفزایید.

* قلقلی‌ها را نیز افزوده و آب بریزید.

* وقتی جوشید رشته را اضافه کنید تا با هم جوشیده و رشته و قلقلی‌ها بپزند.

* در آخر جعفری و کشک را اضافه کرده، وقتی جوشید و جا افتاد در ظرف سرو بکشید و روی آن نعناع داغ بریزید.


نکته:

این دستور ۲۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۳۰ گرم پروتئین، ۱۱۰ گرم چربی و ۲۳۹۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار