تغذیه سالمندان در روز‌های کرونایی را جدی بگیرید

محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: با توجه به اینکه سیستم ایمنی سالمندان همچون سیستم ایمنی کودکان ضعیف است تغذیه سالم در آن ها مهم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان علی مهربانی محقق و پژوهشگر طب سنتی استان همدان گفت: سیستم ایمنی ضعیف موجب ابتلای سریع به کرونا خواهد شد و غلظت خون بالا موجب کاهش سیستم ایمنی بدن می‌شود و باید از خوردن غذا‌هایی که منجر به غلظت خون می‌شود  پرهیز کرد.

مهربانی افزود:دوغ زیاد، لبنیات پرچرب، ماست، ماکارونی، الویه، سس‌ها، گوشت گاو، گوساله، عدس، غذا‌های ساندویچی و سوسیس و کالباس و سایر غذا‌های سرد موجب چرب شدن کبد و کاهش سیستم ایمنی بدن می‌شود.

محقق و پژوهشگر طب سنتی با تأکید بر اینکه کرونا فقط بیماری مخصوص بزرگسالان نیست و افراد جوان را هم درگیر می‌کند بیان کرد: جوان‌تر‌ها هم باید مراقب باشند که کبدشان چرب نشود چراکه در پی آن ضعف سیستم ایمنی رخ می‌دهد.

مهربانی با بیان اینکه در پیری و سالمندی بدن رو به سردی می‌رود، گفت: هر چه استفاده از غذا‌های سرد بیشتر شود سیستم ایمنی بدن نیز کاهش خواهد یافت، بنابراین توصیه می‌شود مردم از غذا‌های انرژی‌زا همچون عسل، خورشت فسنجان تهیه شده با گوشت گوسفند و گردو و بادام، آش‌های مختلف که در آن نخود استفاده شده باشد، آب سیب، ترب سفید و یا سیاه در کنار غذا، سوپ سبزیجات، انجیر و بادام هندی و بادام درختی خام استفاده کنند.

او درادامه یادآور شد:دم‌نوش‌هایی همچون گل گاوزبان، بادرنجبویه، پونه، اسطوخودوس و زوفا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این پژوهشگر طب سنتی رعایت تغذیه سوپی را بهترین شیوه درمان بیماری کرونا در سالمندان دانست و گفت: غذای این افراد باید سرشار از ویتامین E باشد و از  شلغم، کدوحلوایی پوست کنده شده، سوپ حاوی سبزیجات تازه نعناع و پونه، استفاده شود.

انتهای پیام/م

برچسب ها: طب سنتی ، ویروس کرونا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.