طرز تهیه آش شیله عدس تبریزی؛ مقوی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه آش شیله عدس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از میان آش‌های تبریزی، آش شیله عدس یک مدل آش ساده و خوشمزه است که فقط با برنج، عدس و بلغور و تره و پیازچه تهیه می‌شود. این آش محلی استان آذربایجان شرقی را می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذا در کنار غذا‌های تبریزی مثل کوفته تبریزی یا حتی به عنوان غذای اصلی می‌توانید سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه آش شیله عدس

عدس یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز دو عدد
گوجه فرنگی سه عدد
آب مرغ دو لیوان
آب یک لیوان
بلغور گندم نصف پیمانه
تره ریز شده یک پیمانه
پیازچه ریز شده نصف پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت‌و‌فن‌های کباب کوبیده خانگی حرفه‌ای و آش سورانه خوشمزه تا کیک شکلاتی جنگل سیاه + تصاویر


طرز تهیه آش شیله عدس

عدس، برنج و بلغور گندم را باید از چند ساعت قبل به صورت جداگانه خیس کنید.

یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی طلایی‌رنگ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا بوی خامیش گرفته شود.

عدس را آبکش کنید و همراه آب مرغ و آب به قابلمه اضافه کنید تا عدس نیم‌پز شود.

بعد از این که عدس نیم‌پز شد، برنج، بلغور و تره و پیازچه را اضافه کنید. چون عدس نسبت به برنج و بلغور دیرتر می‌پزد، اول باید آن را اضافه کنید. مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی برنج دم کشید از خامی درآمد و نرم شد، پیاز و گوجه را اضافه کنید تا آش آرام با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد.

آش شیله عدس آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه

می‌توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ و آب استفاده کنید.
می‌توانید مقداری پیازداغ را کنار بگذارید و هنگام سرو با جعفری روی آش بریزید.
کوفته تبریزی یک پیشنهاد فوق‌العاده است که می‌توانید به عنوان غذای اصلی کنار این آش سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iraq
ناشناس
۰۰:۳۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
باید چند بار پیاز ریخت تو آش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۵ دی ۱۳۹۹
دلم خواست به به