طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی، برای پیتزا و پیراشکی

در گزارش زیر طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع - یک فنجان
نمک - یک قاشق چای‌خوری
شکر- یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر


طرز تهیه:

۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است.

۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.

۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید.

۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.

۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود.

۷- بعد از استراحت، خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می‌توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.

نکات
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
می‌توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و... استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
بجای اب شیر قاطی کنی عالی
Iran (Islamic Republic of)
سونیا کریمی
۱۰:۲۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
عالی
آخرین اخبار