اولین محموله واکسن کرونا به احتمال زیاد ۲۳ بهمن ماه از طریق ایرلاین ماهان وارد کشور می‌شود.

واکسن کرونابه گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، واکسن کرونا و واردات آن برای آغاز واکسیناسیون در ایران یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم در این روز‌ها به شمار می‌رود و هر یک از شهروندان منتظرند تا ببینند پس از کشور‌های متعدد، تاریخ پرواز نخستین محموله وارداتی واکسن کرونا به ایران و آغاز واکسیناسیون در چه روزی ثبت خواهد شد.

البته در این میان مباحث مختلفی درباره حصول اطمینان بیشتر برای واردات واکسن از منابع مطمئن مطرح شده و سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اخیرا درباره آخرین وضعیت ورود واکسن کرونا به کشور، گفت: درباره واکسن این مژده را بدهم که ما واکسن را برای تزریق، قبل از رسیدن واکسن تولید خودمان تدارک دیدیم و منابع آن را تامین کردیم. در روزهای آینده اولین پارت‌های واکسن وارداتی را از منابع مطمئن وارد خواهیم کرد.

ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی اقتصادی باشگاه خبرنگاران  جوان، در پاسخ به سوالی درباره اینکه نخستین پرواز محموله واکسن کرونا چه روز و تاریخی خواهد بود؟ اظهار کرد: به احتمال زیاد پنج شنبه هفته آینده با هواپیمای ماهان اولین محموله واکسن کرونا وارد کشور می شود.

او ادامه داد: هیچ مشکلی برای واردات واکسن کرونا نداریم و در هر روز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بخواهد، آن را از هر کشوری اعلام کند، وارد خواهیم کرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور تاکید کرد: هواپیماهای ایرانی آمادگی کاملی از نظر امکانات لازم برای واردات محموله‌های مختلف واکسن کرونا را دارند و هر نوع تجهیزات و شرایطی را که به ما بگویند در هواپیماهای حامل واکسن اعمال می‌کنیم و از این منظر نیز هیچ مشکلی نداریم.

براساس این‌ گزارش روزها و هفته گذشته بارها مسئولان وزارت بهداشت از انجام شدن توافقات لازم و تایید واکسن روسی برای واردات به کشور خبر داده بودند و اعلام کردند که مطالعات لازم با بررسی همه مستندات ارسالی از کشور روسیه روی واکسن اسپوتنیک V انجام شده و به زودی این واکسن به کشور وارد می‌شود.


بیشتر بخوانید


محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که بر اساس مذاکرات و هماهنگی‌های صورت گرفته تا هفته آینده نخستین پرواز برای واردات اولین محموله واکسن کرونا انجام می شود و مشکلی در این زمینه نداریم.

او ادامه داد: هر مقداری که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بخواهد و تایید کند به کشور وارد خواهد شد و برنامه ریزی های لازم برای انجام این پروازها صورت خواهد گرفت. محموله اول تا هفته آینده با پروازی ویژه به کشور وارد خواهد شد و با حجم کم آغاز خواهیم کرد و در ادامه دیگر پروازها در صورت تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۷:۵۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
کو ایران برکت پس کو
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۰۳:۰۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
ماهان خودش ویروس رو وارد این کشور کرد و حالا برای خود شیرینی هم که شده میخاد خودشو عزیز کنه داره واکسنشو دارد می‌کنه .
مگر ایرلاین های دیگه وجود ندارند که این شرکت این کارو می‌کنه .
خوبه همانند وارد شدن ویروس از قم به تمام کشور واکسنشو هم از قم شروع کنن.شهر های دیگه رو موش آزمایشگاهی نکن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۹ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
این بدانی کسی نیست که کرونا نگیره زمانی که میگیره دست وپا وحتی استخوان درت میگیری بهتر چند روزی توی خانه بماند وبعد خوب میشی انیم واکسن فقط رعایت
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۰۱:۰۱ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
نه واردات واکسنی در کار هست نه چیزی الکی دلتون خوش نکنین واکسن امریکایی و انگلیسی که نباید بخرن واکسن سوئد کشور های اروپایی جلوشو میگیرن واکسن روسی که خانم دکتر محرز گفتن نمیزنن این به این معناست که اقا از واردات واکسن خبری نیست باید واکسن خودمونو بزنیم پس خفه بشیم و بمیریم تا مسئولین و اقاها برای هشتاد میلیون ادم تصمیم گیری کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
هر کسی واکسن نزند را اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
زدن واكسني كه مرحله چهارم رو نگذرونده = جنون محض
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۱ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
من شخصا از واکسن روسی که خود مردم روسیه از آن نمیزنن نه خودم و نه خانواده ام نمیزنیم تا الان هم با مراقبت از خود کرونا نگرفتیم شماها اگه جان مردم براتو مهم بود واکسن تایید شده سازمان جهانی بهداشت رو تهیه می کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
خارجی هرگز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
خودتون بزنید، نوش جونتون!؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
خارجی نمیخرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
مگه واکسن مال شماهاس ک میگین نمیزنیم خب نزنید .... کاشکی برا من بزنن اما جزو اون گروهها نیستم متاسفانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
ایکاش واسه کل جمعیت کشور بود دیگه خسته شدیم استرس وترس امانمون بریده تا واکسن خودمون بخاد تولیده انبوه شه میدونین چن ماه دیگه طول میکشه چقد هموطن ازمون میمیرن???? تو تولیدش ما از همه ی کشورای دیگه عقبتر هستیم هر کی دوس نداره نزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
اولا مال گروههای آسیب پذیره دوما مال کل جمهیت نیس سوما اجباری نیس حالا کی خاست ب اینا واکسن بزنه ک میگن روسی خوب نیس روسیه اولین کشوری بود ک ساختش بعدشم کل جمعیتشو هنو واکسینه نشدن ک میگن اگ واکسنش خوب بود چرا مردم خودش دارن مبتلا میشن یا میمیرن
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۲۰:۵۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
تاریخ به ما نشون داده از روس جماعت که هیچ گونه خیری به ایران و ایرانی نمی رسه چند ده طول کشید نیروگاه بوشهر آماده شد حال نیزوگاه چطوره ، پس واقع بین باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ایران زمین
۲۰:۲۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
خود ایران بهترین دارو و واکسن تولید میکنه.ماخودمون واکسن که تولید کردین بهترین واکسن حتا کشور سویس هم میخواد ازماواکسن بخره چرا بعضی از مسولین اینقدر اسرار به خرید واکسن دارن همین هزینه ای که میخوان برای خرید کنن برای تولید بیشترواکسن خرج کنن بهتر نیست .ظاهرامیخوان حتما هرجور شده ازیه کشور واکسن بخرن حالاازهرجاشده چرا ؟
۱۲۳
آخرین اخبار