طرز تهیه چیکینی ونیز؛ یک غذای ایتالیایی بسیارخوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه چیکینی ونیز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه   چیکینی ونیز آشنا کنیم.

مواد لازم

سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ گرم
برنج ریزوتو: یک پیمانه
سوسیس: دو عدد متوسط
سس گوجه تند: یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد متوسط
نعنا خشک: دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه: سه قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

ابتدای کار، گوشت مرغ تکه‌شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمه‌ای و سوسیس را در روغن سرخ کرده و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید. مواد را به‌خوبی با هم تفت داده و بعد یک پیمانه آب اضافه کنید. حالا تکه‌های مرغی که از قبل سرخ کردید را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید. حدود یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید تا برنج، خوب پخته شود.

حالا سس گوجه تند و نعنای خشک را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه اجازه دهید تا حرارت ببیند. به مقدار کافی نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید و در مرحله آخر کار، یک پیمانه نخود فرنگی پخته شده و سه قاشق غذاخوری جعفری تازه اضافه کنید. مدت زمان پخت این غذا زیاد نیست و بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می‌توانید شعله را خاموش کنید.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
azari
۱۱:۲۱ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
سلام وقت بخیربه تازگی محصولی در ایران توسط شرکت نفیس کوثر دریا تولید شده که گوشت چرخ کرده ماهی بدون هیچ گونه بو  واستخوان می باشد و استفاده های بی شماری دارد . نام آن سوریمی است
 اگر مایل باشید من چند طرز تهیه با همین ماده جدید خدمت شما ارسال می کنم که داخل سایت قرار دهید .مثل کتلت ماهی ، قرمه سبزی با سوریمی ، فیس برگر و ...
ممنون میشم نتایجه را به اینجانب اعلام کنید