آموزش پخت گمج کباب + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه گمج کباب را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه گمج کباب شمالی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم شمالی احتیاج داریم به:

گلپر یک چهارم قاشق چای خوری، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به میزان لازم، رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری، آب انار یک چهارم پیمانه، روغن به میزان لازم، گوشت گوساله 350 گرم، گردوی آسیاب شده 250 گرم، رب انار یک و نیم قاشق غذاخوری، پیاز یک عدد، سبزی چوچاق و جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری

لازم به ذکر است سبزی چوچاق، یک سبزی محلی است و می‌توان از سبزی نعناع و گشنیز به عنوان جایگزین آن استفاده کرد.

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله تهیه گمج کباب را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار