به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، یلنا سالوماتینا، متخصص تغذیه و کاندید علم طب، معتقد است که عدم مصرف شکر به طور کلی ضرری به ارگانیسم انسان نمیرساند، زیرا قند ضروری برای بدن از طریق مصرف دیگر مواد خوراکی تامین میگردد.
او در توضیح گفت: مغز فقط از گلوکز تغذیه میکند، به این دلیل همه چیز دیگر را به قند تبدیل میکند. ما روزانه و به طرق گوناگون قند مخفی را در کالباس، سس و دیگر مواد خوراکی مصرف میکنیم. تولیدکنندگان اغلب مقدار کربوهیدراتها و نه میزان قند را روی محصولات قید میکنند که باعث میشود برخی مصرف روزانه آن را افزایش بدهند.
همه کربوهیدراتها به محض خوردن آنها به قند تجزیه میشوند. بدن هضم و تجزیه کربوهیدراتها به گلوکز را، یک قند ساده که میتواند به بدن و مغز منتقل شده و انرژی تامین کند، به عهده دارد. قندهای طبیعی، مانند قندهای موجود در کربوهیدرات مانند میوه یا شیر نیز به مقدار متعادل به بدن برسد.
انتهای پیام/