برداشت بیش از ۸۰ درصد زعفران تولید شده در تربت جام

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: کشت زعفران با توجه به نیاز کمتر به آب با استقبال شدید کشاورزان تربت جام روبه‌رو شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا عرفانی مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: در سال زراعی جاری ۵۱۰۰ هکتار از اراضی تربت جام زیر کشت زعفران است که تاکنون ۸۵ درصد زعفران تولید شده برداشت شده است.

او افزود: امسال سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان با ۱۵۰ هکتار کاهش نسبت به سال گذشته به ۵۱۰۰ هکتار رسیده است و ۲۲ تن زعفران در سال گذشته برداشت شده است، زمان برداشت محصول زعفران در تربت جام از ابتدای آبان آغاز و تا اول آذر ماه است و در مجموع پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۵ تن زعفران از اراضی قابل کشت برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: میزان برداشت زعفران طی سال زراعی جاری در هر هکتار ۳۰۰ الی ۴۰۰ کیلوگرم است و تاکنون ۸۵ درصد محصول پیش‌بینی شده از اراضی قابل کشت برداشت شده که نسبت به سال قبل ۴۰ درصد کاهش داشته است.

عرفانی بیان کرد: کشت زعفران با توجه به نیاز کمتر به آب با استقبال شدید کشاورزان روبه‌رو شده و به همین خاطر تامین کود‌های شیمیایی و ریزمغذی مورد نیاز، استفاده از روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با علف‌های هرز، جلوگیری از چرای دام در مزارع و ارائه راهنمایی‌ها و توصیه‌های فنی در راستای حمایت از زعفران کاران صورت می‌گیرد.

او تصریح کرد: به ازای هر هکتار کشت زعفران ۱۵۰ نفرروز از مرحله کاشت تا برداشت این محصول در این منطقه مشغول کار هستند و ۹۸ درصد زعفران تولید شده به شهرستان‌های همجوار صادر می‌شود.

انتهای پیام//س. ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.