
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
امید به اجرای بیمه شخص ثالث راننده محور؛ آیا این وعده محقق خواهد شد؟ به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سینه مرغ پر شده دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
سینه مرغ 2 عدد، ریحان 1 دسته، روغن زیتون 150 میلی لیتر، پنیر مازارلای توپی 5 تا 10 عدد، پنیر پارمسان 50 گرم، نمک، فلفل سیاه به میزان لازم، گردو 5 عدد، ورق بیکن 5 عدد، گوجه گیلاسی 10 عدد، عصاره یا استاک مرغ 1 لیتر، سیر 3 حبه، نان پیاباتا به دلخواه
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت سینه مرغ پر شده با مازارلای توپی و سس پستو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/