با مصرف کمتر نمک، سالم‌تر باشیم

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سلامت فرد محسوب می‌شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: مصرف زیاد قند، نمک و چربی سیستم ایمنی ما را تضعیف می‌کند و احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.

مرضیه کامران گفت: با رعایت توصیه‌های زیر می‌تواند میزان مصرف نمک خانواده را کاهش دهد:

۱. هنگام خرید مواد غذایی به نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای دقت کرده و محصولاتی را انتخاب کنیم که رنگ نمک آن‌ها سبز باشد.
۲. مصرف روزانه نمک باید کمتر از ۵ گرم (یک قاشق مرباخوری) باشد.
۳. نمکدان را از سر سفره حذف کنیم.
۴. برای بهبود طعم غذا می‌توانیم به جای نمک از انواع سبزی‌های معطر مانند آویشن، شوید، گلپر، نعناع و همچنین سیر و آب لیمو ترش و نارنج تازه استفاده کنیم.

۵. انواع غذا‌های فرآوری شده و آماده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس حاوی مقادیر زیادی نمک پنهان است، مصرف این مواد غذایی را محدود کنیم.
۶. انواع سس‌ها از قبیل کچاپ، سس سویا، سس سالاد و رب گوجه فرنگی را کمتر مصرف کنیم.
۷. انواع ترشی‌های آماده و شور‌ها (خیارشور و کلم شور)، تنقلاتی مانند چوب شور، ذرت بو داده، فرآورده‌های غلات حجیم شده، آجیل‌ها و مغز دانه‌های شور را کمتر مصرف کنیم.
۸. بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق مصرف نان است؛ بنابراین دقت کنیم که از انواع نان‌های کم نمک استفاده کنیم.
۹. مصرف غذا‌های کنسروی و غذا‌های آماده که در خارج از منزل تهیه می‌شود را محدود کنیم. این غذا‌ها حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار