استاندار فارس گفت: علاوه بر افتتاح ۲۰۶۶ پروژه در دهه فجر، عملیات اجرایی طرح‌هایی با اعتبار حدود ۳ هزار میلیارد تومان نیز آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - حسینعلی امیری با تبریک فرارسیدن چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از دهه فجر سال گذشته تاکنون، مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان، چه در بخش دولتی و چه غیردولتی، اقدامات گسترده و مؤثری را در حوزه‌های مختلف به ثمر رسانده‌اند که نتیجه آن اجرای بیش از دو هزار پروژه در سطح استان فارس بوده است.

او ادامه داد: از مجموع این طرح‌ها، ۲۰۶۶ پروژه در ۳۷ شهرستان استان فارس و با اعتباری بالغ بر ۱۱۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، همزمان با ایام دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد. این آمار جدا از پروژه‌هایی است که عملیات اجرایی آن‌ها نیز در همین ایام آغاز خواهد شد و برای آن‌ها اعتباری در حدود ۳ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

در حال تکمیل ...

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha