حجت‌الاسلام رئیسی وزرای امورخارجه و نیرو را مامور پیگیری حقابه ایران از رود هیرمند کرد.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه، در جلسه هیأت وزیران، وزرای امورخارجه و نیرو را مامور پیگیری حقابه ایران از رود هیرمند کرد و گفت: دولت مردمی در پیگیری حقوق ملت به هیچ عنوان کوتاه نخواهد آمد.

حجت الاسلام رئیسی همچنین به وزارتخانه‌های مربوطه ماموریت داد که با جدیت، سایر راه‌های تامین آب شرب و آب کشاورزی برای مردم استان سیستان و بلوچستان از جمله از طریق حفر چاه‌های ژرف و اختصاص دکل‌های ویژه را پیگیری نموده و هر چه سریع‌تر اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند.

رئیس جمهور با اشاره به دیدار دیروز خود با ائمه جمعه سراسر کشور، کارآمدی را مهمترین شاخص در انتصابات مسئولان ملی واستانی و محلی اعلام کرد و گفت: مدیران دولت مردمی باید کارآمد، انقلابی و تحول‌خواه باشند و اگر غیر از این باشد، هدف‌گذاری‌های انجام گرفته محقق نخواهد شد.

حجت الاسلام رئیسی انتخاب مسئولان کارامد را حق‌الناس خواند و گفت: مردم صاحبان اصلی نظام و انقلاب هستند و به گردن همه مسئولان حق دارند و ما نیز تحت هیچ شرایطی نباید از احقاق حق‌الناس کوتاه بیاییم.
رئیس جمهور با تشکر صمیمانه از مردم برای ادامه همکاری در مصرف برق خانگی گفت: الحمدالله با همراهی خوب مردم و مدیریت اثربخش وزارت نیرو، امسال مشکل قطعی برق نداشته‌ایم، اما با توجه به کمبود زیرساخت‌های تولید انرژی، کنترل مصرف برق، همچنان یک اولویت مهم در کشور است.

حجت الاسلام رئیسی با انتقاد از اهمال برخی دستگاه‌ها در فروش اموال مازاد و با بیان اینکه فروش این گونه اموال تکلیفی قانونی است، وزیران را مکلف کرد، این وظیفه قانونی را با جدیت و مطابق آنچه در قانون مقرر شده، اجرا کنند.

حجت الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه تناقض در برخی آمار‌های اعلام شده از سوی دستگاه‌های دولتی، افکار عمومی را دچار ابهام می‌کند، گفت: مرکز آمار مسئول ارائه آمار‌های متقن در کشور است. فقط این آمار باید مبنای سیاستگذاری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها در کشور قرار بگیرد و سایر دستگاه‌ها نیز به آن تاسی کنند.

رئیس جمهور افزود: این گونه آمار‌های نامستند، حتی در تصمیم‌سازی‌های درون دستگاهی نیز مشکل ایجاد می‌کند، بنابراین هر دستگاهی می‌خواهد آماری اعلام کند باید با مرکز آمار هماهنگ شود.
در بخش دیگری از این جلسه، گزارشی از آمادگی بخش خصوصی و تعاون برای کمک به دولت ارائه شد که قدردانی رئیس جمهور را به همراه داشت. آیت‌الله رئیسی با اشاره به این اعلام آمادگی خاطرنشان کرد: این دو بخش با ظرفیت‌ها و امکانات وسیع خود آماده همکاری با دولت هستند و مسئولان دستگاه‌ها در سالی که محور نامگذاری آن تولید است، باید از این تمایل به همکاری بهره ببرند و تولیدات از جمله در بخش خدمات به مردم را افزایش کمی و کیفی دهند.

در جلسه امروز هیأت دولت گزارش‌هایی از وضع مناسب ذخایر کالا‌های اساسی و طرح جهش تولیدات دیمی و محصولات شیلاتی ارائه شد.
آغاز انتقال آب به دریاچه ارومیه از دیگر مسائلی بود که در جلسه هیأت وزیران بررسی شد. مسئولان مرتبط در دولت امیدوارند با این اقدام احیای دریاچه ارومیه، شتاب ملموسی بگیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اعتراض
۲۱:۵۴ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
بررسی نقش دیوان عدالت اداری در رسیدگی به شکایات از دستگاه ها دولتی و غیر دولتی
هدف این پژوهش بررسی صلاحیت دیوان عدالت اداری در رسیدگی به شکایات مردم از دستگاه ها دولتیو غیر دولتی بوده و از نوع تحلیلی و توصیفی می باشد. دیوان عدالت اداری، به عنوان یک دادگاهاختصاصی در ساختار قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، وظیفه رسیدگی به شکایات مردم از دستگاه هایاداری را بر عهده دارد. در حقیقت، دیوان عدالت در نقش حامی مردم و مدافع حقوق آنان، اقدام ها،تصمیم ها و مصوبه های مامورین و واحدهای دولتی را زیر نظر می گیرد. با توجه به هدف این نوشتار به ایننتیجه رسیده شد که دیوان در رسیدگی به دعاوی اشخاص حقیقی، و نیز اشخاص حقوقی، علیه مامورینحقوق خصوصی صلاحیت داشته همچینین در آیین نامه های دولتی، تشخیص مغایرت آیین نامه ها با احکامشرعی در صلاحیت شورای نگهبان است و در مورد آیین نامه ها، ابطال، پس از اعلام نظر شورای نگهبان است.
شکایت مردم از بانک ها، دولتی و غیر دولتی ارتباطی و ربطی ندارد چرا دیوان عدالت اداری بررسی و رسیدگی نمی کند به بهانه های مختلف متاسفانه شکایت مردم را رد می کند.
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۲۱:۴۷ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱ ۲۱:۱۴:۰۷
خبر فوری درباره حقوق بازنشستگان | واریز ۴ میلیون تومان به حساب این گروه از بازنشستگان ولی متاسفانه هیچ خبری نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۲۱:۲۴ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
خبر فوری درباره حقوق بازنشستگان | واریز ۴ میلیون تومان به حساب این گروه از بازنشستگان ولی متاسفانه هیچ خبری نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
۲۰ سال مذاکره برای چی!؟ چه منفعتی حاصل شده !؟برق هسته ای که نداریم پیشرانه هسته ای که نداریم !؟ این همه درصد بالای غنی سازی برای کجا و چه صنعتی استفاده میشود !؟ چه تکنولوژی از این بهره مند شده و چند نفر شاغل شده اند !؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
قیمت خودرو را آزاد کنید و قرعه کشی رو جمع کنید جز کاسبی عده ای در این میان هیچ منفعتی ندارد !!! ورود خودرو خارجی در همین کلاس تولیدی داخلی رو هم آزاد کنید تا ملت بعد از ۴۰ سال متوجه فرق گاری ایران خودرو و ماشین خارجی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
واردات محصولات خانگی رو ممنوع کردید و شرکتهای تولید کننده بمانند اسنوا کلی فروشگاه در سرتاسر شهر تاسیس کرده و از مردم پول نقد میگیرند و سه ماه بعد محصول رو به خریدار تحویل می دهند این استثمار ملت نیست این تضییع حقوق شهروندی نیست !؟ اگر به حرف زده شده در این خبر اعتقاد دارید جناب رییسی اقدام کنید و از عبارات باید اینجوری بشود و نباید اونجوری بشود پرهیز کنید دستور دهید شرکتهای تولید کننده باید ویترین مغازه هاشون رو پر کنند و اگر با یک ساعت تاخیر جنس تحویل مشتری دهند برخورد صورت گیرد و واردات هم آزاد کنید که رقابتی شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۴ ۰۷ مرداد ۱۴۰۱
شما که ادله آوردید که یارانه رو بخاطر استفاده کشورهای همسایه هدفمند کردید که اونا استفاده نکنند خوب دستتون درد نکنه ...کارمند حقوق بگیر دولتی که دهک ده قرار گرفته جز همون خارجی هاست که افزایش حقوقش بشه ۱۰ درصد و یارانه اش قطع و تورم ۳۰۰ درصد یعنی چی !؟ اگر آقای ابراهیم رییسی کمی عقل در شما و تیم اقتصادی شما باشد هیچ موقع اینگونه تصمیمی نمی گرفتید یا با مردم مشکل دارید و یا واقعا فهم عدالت و اقتصادی ندارید
Iran (Islamic Republic of)
اعتراض
۲۲:۰۴ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات منطقه تهران هستیم که نسبت به عدم اجرای کامل آیین‌نامه اجرایی این شرکت در مورد پرداخت به موقع هزینه‌های پزشکی و دندانپزشکی و همچنین سرانه رفاهی خود اعتراض داریم. امیدواریم رسیدگی شود.
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۲۲:۰۳ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
مسئولین بانک ها وام می دهند ولی فقط به پول داران و سرمایه داران وام می دهند
Iran (Islamic Republic of)
حسن روحانی بدترین دولت در تاریخ ایران بود
۲۲:۰۰ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
حسن روحانی بدترین دولت در تاریخ ایران بود
حسن روحانی مردم ایران را گرفتار کرده است.
و متاسفانه هنوز هم مشکلات مردم حل نشده است.
Iran (Islamic Republic of)
دروغ به مردم بالاترین خیانت است
۲۱:۵۹ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
دروغ به مردم بالاترین خیانت است
Iran (Islamic Republic of)
اعتراض
۲۱:۵۸ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
بنده فقط در زمان دولت حسن روحانی، سالانه بیش از ۹۹۹ هزار بار در باره مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور و… علیه دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس در رسانه ها انتقاد، شکایت و اعتراض کردم ولی متاسفانه در مدت ۸ سال یک مورد آن هم بررسی، پیگیری، رسیدگی نکردند و هنوز هم نمی کنند و نشده است چرا؟
۱۰۰ درصد مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور هیچ ارتباطی و ربطی به تحریم های آمریکا و غرب هم ندارد و تاکنون نداشته است و فقط دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس مقصر اصلی هستند.
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۲۱:۳۷ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ ۱۷:۲۱:۵۵
در برجام جدید در باره جنایت های آمریکا و متحدانش در جنگ تحمیلی 8 ساله و حمایت همه جانبه از گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، صدام، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی مورد حمایت آمریکا و متحدانش باید روی میز باشد.
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۲۰:۲۲ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
بنده بازنشسته تامین اجتماعی هستم در این مدت 6 ماه و 6 روز در مورد وام 100 میلیون تومان تومان بدون ضامن در رسانه ها هزاران بار اعتراض کردم ولی متاسانه رئیس جمهور، وزیر امور اقتصاد و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، مسئولان و نمایندگان مجلس هیچ کاری، اقدامی، پیگیری، بررسی و رسیدگی نکردند و سکوت کرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۰۶ مرداد ۱۴۰۱
برنج ایرانی به قیمت مناسب در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع شود
با این‌که قیمت برنج ایرانی از ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان در بازار در نوسان است، وزارت صمت برای تعیین قیمت واحد انواع برنج‌های تولید داخل و توزیع آن‌ها در فروشگاه‌های سطح شهر اقدامی نمی‌کند. این روزها برنج مرغوب ایرانی در هیچیک از فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای توزیع نمی‌شود و مردم مجبورند آن را از بازار به قیمت‌های بالایی بخرند.
آخرین اخبار