رستم قاسمی گفت: اگر تسهیلات بانکی به موقع پرداخت نشود، در انجام تعهدات برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در چهار سال با مشکل مواجه می‌شویم.

وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست مشترک با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور که در خصوص آخرین وضعیت تامین مالی قانون جهش تولید و تامین مسکن برگزار شد، در جمع خبرنگاران، گفت: طرح نهضت ملی مسکن یکی از مهمترین موضوعات کشور بوده که نه تنها محدود به یک وزارتخانه نمی‌شود بلکه فراقوه‌ای است. از این رو در جلسه امروز بحث‌ها و موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت.

رستم قاسمی پرداخت تسهیلات را یکی از چالش‌های ساخت واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن دانست و گفت: در قانون پیش بینی شده ۲۰ درصد منابع تسهیلاتی بانک‌ها به حوزه مسکن اختصاص پیدا کند در حالی که بانک‌ها همکاری لازم را ندارد. از این رو مقرر شد جلسه‌ای با حضور رئیس بانک مرکزی و بانک‌ها اصلی و مورد نظر در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شود.

وی ادامه داد: اگر تسهیلات حوزه مسکن به موقع پرداخت نشود، در انجام تعهدات خودمان را در ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در چهار سال با مشکل مواجه می‌شویم از این رو از همکاری نمایندگان مجلس تشکر می‌کنم. امیدوارم با رفع موانع تعهد دولت برای ساخت مسکن که دغدغه رئیس جمهور است، بر طرف شود.

رستم قاسمی اظهار کرد: رئیس جمهور با توجه به دغدغ‌های که برای ساخت واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن دارند به وزارت راه وشهرسازی آمده و به صورت میدانی گزارشات را بررسی کردند. رئیس جمهور تاکید کرد که حتما تعهدات دولت برای ساخت واحد‌های مسکونی باید عملی شود. همچنین در خصوص موانع اجرای طرح بحث و گفتگو صورت گرفت و برای زمین‌هایی که دستگاه‌های دولتی باید به وزارت راه و شهرسازی واگذار کنند، بازه زمانی پیش بینی شد.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص تامین زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن عنوان کرد: ۳ میلیون ۲۰۰ هزار واحد مسکنی در شهر‌ها و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در روستا مطابق با طرح نهضت مسکن ساخته خواهد شد در همین راستا برای حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار زمین تامین شده و هم اکنون در حال بارگزاری هستند. همچنین زمین مورد نیاز برای یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در حال تغییر کار بری در شورای برنامه ریزی استان و شورای عالی شهرسازی است که باید تا پایان شهریور ماه انجام شود. مسئله تامین زمین برای ۳ میلیون ۲۰۰ هزار واحدمسکونی شهری تا چند ماه آینده به پایان خواهد رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۲ ۱۳ مرداد ۱۴۰۱
چرا ما برای مسکن ملی رد صلاحیت شدیم و بند ج ما قرمزه ، در صورتی که نه خونه داریم نه زمین، نه ماشین !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۳ مرداد ۱۴۰۱
کسی توان پرداخت قسط این وامها را ندارد خودتان را خسته نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
من خودم زمین دارم و پروانه گرفتم و میخوام بسازم .شما زحمت بکش وام ۲۰۰ تومنی زنجیری رو راه بنداز من خودم برای خودم خونه درست میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۲ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
به جای ساخت سیلوهای زیر زمینی خانه برای مردم میساختین بهتر نبود
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۲۰:۲۰ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
در بهمن ماه سال 1400 قرار بوده است هر بانک از پرداخت وام 50 تا 100 بدون ضامن خودداری کند و مسئول بانک بر کنار شود ولی متاسفانه تاکنون خبری از برکنار مدیران بانک نیست چرا؟
بازنشسته تامین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
وزیر محترم باهمکاری قرارگاه خاتم بسازیدمگرسپاه نمی گویدماارملت و خدمتگزاران هستیم خوب با کمک آنها بسازید تا مردم خیالشان راحت باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
بانک‌ها روزگار مردم سیاه کردن چون یه مرد وجود نداره تصمیم بگیره جیره خورهای مفت خور بیت المال
Iran (Islamic Republic of)
علیار
۱۰:۱۹ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
در کدام قسمت از زندگی شما اینقدر دروغ شنیده شده بود/.
دروغ بیداد میکند.از بزرگ تا کوچیک
جراحی که شما کردید الان متوجه شدید که یه چیزی حساس را اشتباهی برداشتید .........
Iran (Islamic Republic of)
7891
۱۰:۱۳ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
بانک ها و املاکی ها به جان حجاب و مردم افتاده اند و دولت هم در رودربایستی افتاده. بنابر این ذکرها پکر شده اند. دولت هم کاری از دستش برنمی آید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
وقتی برای رای میاین بدون منطق وعده میدین همینه . بایدم بندازین گردن یکی دیگه . پس فردا هم میاین میگین مردم چون صلاحشون نیست :

پس تقصیر مردمه که بدون راه از این سمت و سو به هر عنوانی برای خانه باید تا آنجا که میشود برای مردم کارکرد تا ان شا الله البته وگرنه که الحمد الله

میدونم متوجه نشدین چی نوشتم . چون همین جوری حرف میزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
بانک ها در دادن وام ازدواج . وام فرزند و جوانی جمعیت وام های کسب کار و اشتغال و مسکن وو.... نهایت کار شکنی را میکنند . در نهایت منابع را بین خودشان به رایگان تقسیم میکنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
بانک ها منابع را برای خودشان نگه میدارند و به خودشان وام با سود 0 % تقدیم میکنند . این است خدمات بانک ها . وکسی هم نیست گوش انها را ببرد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
جناب دکتر رئیسی، هنوز هیچ واحدی نساخته، داره دبه میکنه؟!!!!
عجب، بنده خدا قبل از انتخابات چه حرفایی میزد
عجب؟!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
7891
۰۸:۵۲ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
بانکی که به مردمش کمک نکند به دشمن مردمش حتما کمک خواهد کرد. وگرنه حد واسطی نداریم بجز بازار سیاه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۷ ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
نظارت ، ناظر امین ، جریمه ، تعویض ، مشت آهنین و اقتدار = اصلاحات اقتصادی
۱۲۳۴
آخرین اخبار