جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان پرتاب یک بانوی گیلانی از خودرو گشت ارشاد را تکذیب کرد.

سرهنگ حسین حسن‌پورجانشین فرمانده انتظامی استان گیلان در خصوص برخورد گشت ارشاد با  شهروند خانم، گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان به دلیل سوء استفاده طرف مقابل از سانحه تصادف رانندگی چند روز گذشته و قصد اخاذی از وی، رسیدگی به ماجرا در دستور کار عوامل گشت انتظامی کلانتری ۲۲ رشت قرار گرفت.

وی گفت: متهم این ماجرا که حالت طبیعی نیز نداشت پس از رویارویی با پلیس با استفاده از الفاظ رکیک قصد درگیری و فرار از دست ماموران را داشت که عوامل انتظامی حاضر در صحنه پس از هماهنگی نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.

سرهنگ حسین حسن‌پور با اشاره به وجود مستندات کافی و روشن بودن اصل این ماجرا از ممانعت شهروند خانم مورد بحث از انتقال متهم به مقر انتظامی و تلاش برای خارج کردن فرد دستگیر شده از خودرو پلیس، خبر داد و افزود: با توجه به محرز بودن تخلف متهم دستگیر شده و وجود شاکی خصوصی، پلیس ملزم به دستگیری و انتقال متهم به مقر انتظامی برای رسیدگی بیشتر بوده و قطعا مخالفت یا اصرار سایرین دلیلی بر عدم اجرای قانون نیست.

وی در ادامه گفت: با بررسی مستندات و تصاویر دوربین‌های محل حادثه مشخص است این شهروند خانم پس از حرکت خودرو پلیس، از پنجره خودرو در حال حرکت آویزان شده و ادعای پرتاب کردن وی از خودرو گشت امنیت اخلاقی، کذب محض است.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با گلایه از برخی شبکه‌های اجتماعی که به صرف دیدن یک ویدئو از زاویه نامناسب و بدون بررسی اصل ماجرا اقدام به قضاوت ناعادلانه پلیس می‌کنند، افزود: کارکنان پلیس موظف به برخورد صحیح و رعایت حقوق تمامی شهروندان هستند و پلیس در برقراری نظم و امنیت، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۸:۰۸ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
هیچ ربطی به پلیس نداره // خودش پایش لیز خورد و از پنجره ماشین افتاد بیرون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
آقا به خدا به پیر به پیغمبر ما مشکلمون حجاب نیست ما مشکلمون اون ور آبی ها هستند که دم از حقوق بشر میزنند و کودکان و بیماران اوتیسمی و پروانه ما رو با تحریم دارو میکشند و بع با بوق و کرنا کردن حجاب میخوان ذهن مردم را به جای تحریم و تحریم دارو و اتحاد مردم ایران به جای دیگه ببرن مردم الان مییگن کرایه و اجاره خونه ارزون بشه و قدرت خرید مردم بره بالا دقدقه مردم اصلا و ابدا حجاب نیست آی آلبانی نشین های تروریست اونور آبی کور خوندید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
ربطی به پلیس نداره
Pakistan
ناشناس
۰۹:۰۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
ارشاد یعنی چی؟؟؟؟
دستگیرکردن!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۵:۵۱ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
کلا همه چی تکذیبه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
شجاعت یه عذر خواهی تو خالی رو هم ندارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
چرا وقتی این خانم از پنجره ماشین آویزان شده مامورین ماشین رو نگهداشتن تا این حادثه پیش نیاد ممکن بود این خانم بیوفته زیر چرخ ماشین. در هر صورت مامورین مقصرن مگه نباید متهم سالم تحویل دادگاه بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۵ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
یعنی چی چرا نگه نداشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
اگر ما اخلاق را زیر پا بگذاریم متاسفانه نسبت به اتفاقات اطرافمان بی تفاوت میشویم و در آن صورت دور از انتظار نیست که همه واقعیات را کذب و دروغ بدانیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
خوب این راننده ون پلیس وقتی دید طرف خودشو آویزان کرده نباید حرکت میکرد .دیگه چه فرق کرد.بالاخره زن مردم پرتاب شده تو خیابان .چه از بغل ماشین چه از داخل ماشین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۲ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
گشت ارشاد چیز جالبی نیست فقط همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۹ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
هیچ میراثی مانند ادب نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۸ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
این همه میگید تجهیزات روز دنیا را دارید کو یدونه دوربین البسه ندارید تا بیچاره همکاراتون را حمایت کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۷ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
حرف درستی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
بد بود
۱۲۳۴