رئیس مرکز مطالعات راهبردی در مصاحبه با المیادین از لورفتن یک محموله ارسالی عربستان به داخل ایران و پیام تازه آمریکایی‌ها به تهران خبر داد.

امیر موسوی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی و روابط بین‌الملل در تهران، در ویژه‌برنامه شبکه خبری المیادین برای پوشش واقعیت اتفاقات جاری در ایران و موضع اخیر رئیس جمهور آمریکا در قبال تهران حاضر شد. او ضمن افشای این مطلب که یک محموله ارسالی عربستان برای حمایت از اغتشاشات در ایران لو رفته است، گفت به حمایت همه طرف‌های تکفیری در منطقه از اغتشاشات در ایران اشاره کرد و گفت هرآنچه در ایران در حال رخ دادن است، در واقع انتقامگیری داعش و حامیان داعش از ایران به دلیل مقابله ایران با طرح داعش در منطقه است.

او با اشاره به اینکه از طرف عربستان پیام‌هایی به ایران ارسال شده است، گفت: ریاض از قطع مذاکرات با تهران پشیمان خواهد شد. در جریان هستید که پیام‌هایی رد و بدل شد و سعودی‌ها گفتند که آن‌ها ارتباطی با شبکه ایران اینترنشنال ندارند و ایران هم پاسخ داد که اگر اتفاقی افتاد ایران هم ارتباطی با آن ندارد.

موسوی تأکید کرد، سعودی‌ها پول زیاد و تجهیزات اطلاعاتی به داخل ایران فرستادند و احتمالا قصد داشتند به سیستان و بلوچستان و کردستان ایران ارسال کنند، اما همه این پول‌ها و تجهیزات مثل تجهیزات شنود به دست نیرو‌های امنیتی ایران افتاد. آن‌ها فکر می‌کردند کسی که این‌ها را تحویل می‌گیرد از مخالفان ایران است، اما همه این‌ها به دست نیرو‌های اطلاعاتی ایران افتاد.

تلاش آمریکایی‌ها برای اصلاح موضع بایدن علیه ایران

این کارشناس در خصوص اظهارات اخیر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که در یک گردهمایی در ایالت کالیفرنیا ضمن حمایت از اغتشاشات و ناآرامی‌ها در ایران گفته بود «نگران نباشید ما ایران را آزاد خواهیم کرد» گفت آمریکایی‌ها با ارسال پیام‌هایی به تهران سعی دارد بگویند که حرف جو بایدن دقیق نبوده است و تلاش دارند آن را اصلاح کنند. به گفته موسوی حرف‌های بایدن موضع رسمی آمریکا در قبال ایران نیست.

موسوی با تاکید بر اینکه ناآرامی‌های اخیر در ایران بخشی از تلاش آمریکا برای تضعیف مذاکرات وین بوده، گفت: «این نشانه شکست طرحی است که روی آن حساب کرده بودند و دارند از مواضع خود عقب‌نشینی می‌کنند. آن‌ها دارند همان شیوه سوریه را در ایران اجرا می‌کنند و این طرح، ریختن خون ایرانی‌ها در داخل ایران است. این پیام رسید».

موسوی افزود: از آنجا که ایران در مذاکرات محکم ظاهر شد و بر مواضع خود پافشاری کرد، آمریکا میخواهد موضع ایران را متزلزل کند.

وی عدم تزلزل ایران را ایمان ایرانی‌ها و پشتیبانی مردم عنوان کرد و گفت: اگر موضع ایران قوی باشد، معنایش این است که متکی به تصمیم‌های عقلانی و منطقی و متکی به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است. ایران که به توافق پایبند بوده است. آمریکا بود که از توافق خارج شد... ایران در وضعیت خوبی است و آمریکایی‌ها هستند که عجله دارند. اما آن‌ها دنبال تغییر دادن وضعیت موجود بودند.

ارسال پیام به تهران نشانه شکست طرح‌های آمریکایی هاست

این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه طرف آمریکایی با هدف دستیابی به اتفاقات جدید، باعث توقف مذاکرات شد گفت: پیام‌های هسته‌ای از یک هفته پیش به ایران رسید و احتمالا موضوع آن درباره راهکار‌هایی در خصوص ضمانت‌ها باشد.
موسوی ارسال پیام‌های آمریکا به تهران را شکست آمریکایی‌ها در طرح هایشان علیه ایران عنوان کرد.

وی درباره روی کار آمدن مجدد نتانیاهو و حتی جمهوری‌خواهان در آمریکا گفت، ایران جمهوری‌خواهان را تجربه کرده. در مقابل، ایران هم سالها، نتانیاهو را سنجیده است. چه می‌توانسته بکند که الان بتواند انجام بدهد.

حمایت مسعود بارزانی از اغتشاشات در ایران

موسوی، سخنان مسعود بارزانی رئیس سابق منطقه کردستان عراق، در ابتدای آشوب در ایران را با هدف حمایت از طرح از پیش آماده شده برای ایران دانست و گفت: حمله‌ای که به مرکز موساد در اربیل شد، به این دلیل بود که اربیل مرکزی برای استقرار دستگاه‌های اطلاعاتی شده که با طرح‌هایشان ایران و لبنان و دیگر کشور‌ها را هدف قرار گرفته‌اند و به رغم رایزنی‌های رئیس جمهور ایران با مقامات کردستان عراق متأسفانه هیچ کاری در این خصوص انجام نشد. البته باید گفت آن‌ها اختیاری از خود ندارند..

غرب تلاش می‌کند ایران را به ماجرای جنگ اوکراین بکشد

موسوی درباره تلاش غربی‌ها برای وارد کردن ایران به موضوع جنگ اوکراین با پیش کشیدن اتهام ارسال پهپاد‌های ایران به روسیه برای استفاده علیه اوکراین گفت: دلیلش این است که غرب در جنگ علیه روسیه شکست خورده است. من فکر می‌کنم غربی‌ها از سخنان اخیر آقای امیرعبداللهیان که سخنان قوی‌ای بود، غافلگیر شده وقتی که گفت ایران قبل از جنگ روسیه به این کشور پهپاد داده، اما اگر در این جنگ استفاده شده است ایران بی‌اعتنا نخواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۶:۲۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
لعنت خدا بر امریک واسراییل و کشورهای غربی که حتی روزنامه و فرستنده های خبری انها در ترور داعش به حرم حصرت شاه چداغ بر خلاف ادعاهای انها که از دموکراتی وحقوق بشر وو داستان سرایی میکنند نه پیام تسلیتی بلکه داع دخالت و تهدید وتحریم با با شما یابوها کی هستین که به خود اجازه کشتاخی وتحریک بسلر شدید وزیرموز خانه اش انا لنا بار بک و صدر آعظمش و تحریم 31 نفر وممنوع به داخل خاکشون و با هارت وپوت و تهمت به به خاطر اکراین که سفیر اکراین بازهم با دروعی تحمت زد این 2000 پهپاد به روسیه داده که 1000 تای ان در بلاروس است و از طرفی فرمنده امریکای اقع یک جنایت با دلی سنکی وبسیار کستاخ با تهدیدی بسیار بزرک که بای د پهپادهای ایرانابود بشه موشکهاباستی و کارخانه بهبادی باید خراب بشه حابا تصادف و یا تصادف با ماشیتن حال این منطورش تروره و دستور میداد و میکفت انهایی که با پهباد کار میکنه بالاخره میاد بیرون انکار که پهپهادها اثری روی اشخاص میکداره که میکفت میاد بیرون و با تصدف ۰۰ باید خیلی مواطب فرماندهان هوا فضامون باشیم واشخاس را دو چش داریم 10قرص کنیم چون اینها از تجزیه شکست خودند به دنبال تمامیت نیروکاه ودانشمندانمان هستند ۰۰ باید خوب دقت کنیم از رفت وامدها مخضا که ان اشوب کران بیشترشون تعلیم از اریکا وصهصونیست ومنافقان بی شرف پست دزد بی رحم قاتل بچه های . میهن عزیزمان ایران خدایا همه به تو صحیح وسالم میسپارم وصحیح سالم به لف ومرحمت خودت نکهدار امین ❤✌✌✌✌✌✌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۱۹ آبان ۱۴۰۱
این اغتشاش توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی و مزدورانشان برنامه ریزی شده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۰ ۱۸ آبان ۱۴۰۱
پیشنهاد می شود بخاطر گستاخی های عررستان ،ایران انجا را به عنوان یکی از استانهای خود به کشور عزیزمان الحاق کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۲۴ آبان ۱۴۰۱
منم موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۷ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
کاش یه نفرو قبلش میگرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
هر کشوری که به افرخته شدن و اغتشاش در ایران کمک میکنه معلومه مثل چی از ایران و قدرت ایران میترسه....ما باید مشکلاتمون رو با روش های انسانی نه وحشی گری حل کنیم.بقول سیمین دانشور " لباس های چرکمونو تو حیاط همسایه پهن نکنیم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
ما با اینها زاویه فکری داریم و میخایم خودمون تصمیم بگیریم تکفیری ها یکی از بهانه های دشمنه آشوبگرای داخلی یکیشن نفوذی ها یکیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۲ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
بارزانی وامثال او که از یاران و دست پروردگان ما هستند حال چه شده که اکثر آنها مخالف ما شده اند چرا ایران در گیر موضوعی شده که اصلا به کشور ما ارتباطی نداشت و ندارد و نخواهد داشت مگه تفکر داعش از تفکر صدام بدتر بود الان تو عراق تو سوریه وخیلی جاهای دیگر حتی کردستان عراق ما دشمنان زیادی پیدا کردیم در صورتی که اینا اصلا عددی برای دشمنی نبودند ولی چه شده ؟!؟!؟!؟!!؟؟؟؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۱ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
با جنگ رسانه ایی و تبلیغاتی و دلار امریکایی!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
کجا بارزانی دست پرورده ماست، بارزانی به ملت خودش وفادار نیست تا به ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
کشته شدن دو تبعه آمریکایی و کانادایی در بغداد
منبع امنیتی گفت که افراد مسلح ناشناس به سمت یک خودرو در منطقه «الکراده» بغداد تیراندازی کردند که به کشته شدن یک شهروند آمریکایی منجر شد.به گفته منبع مذکور، این شهروند آمریکایی به عنوان مدرس زبان انگلیسی در بغداد فعالیت می کرد.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۲:۳۶ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
این اتفاقات را ب فال نیک هم میشه گرفت ،دست خیلی دو دره بازها هم رو شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
انفجار انبار مهمات مزدوران سعودی در مأرب یمن ارتش و کمیته‌های مردمی یمن انبار مهمات مزدوران وابسته به رژیم آل سعود در مأرب را هدف قرار دادند. بنده از این بابت از اتش و کمیته های مردمی یمن تشکر و قدردانی می کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
بن سلمان خیلی وقته گور خودشو کنده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
و این در حالی است که عربستان سعودی از سال 2015 تاکنون ضد علیه مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه یمن از انواع سلاح های آمریکایی و کشورهایی اروپایی استفاده می کند.
و این در حالی است که امارات از سال 2015 تاکنون ضد علیه مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه یمن از انواع سلاح های آمریکایی و کشورهایی اروپایی استفاده می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
غرب به طور مستقیم از اغتشاشات در ایران در زمان دولت احمدی نژاد، دولت حسن روحانی و هم رئیسی حمایت کرده است پس مذاکره با آمریکا و کشورهای غربی 100 درصد فقط ایران مقصر اصلی بوده است.
مذاکره ایران با آمریکا و کشورهای غربی از همان ابتدا غلط و اشتباه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۲ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
وقتی به نیروی انتظامی حمله مسلحانه صورت می گیرد آیا می خواهید برای آنها شیرینی پخش کنیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۱
یه توطئه را برنامه ریزی می کنند تا میبینند داره شکست میخوره پا پس می کشند دوباره اگه داغ بشه دوباره رجز خونیهاشون شروع میشه!!
آخرین اخبار