اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در سیرجان

۲۳ بازرس در قالب ۸ اکیپ نظارتی در نوروز و ماه رمضان با تشدید اقدامات نظارتی بهداشتی بر نحوه تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

علیرضا زینلی پور رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان گفت: به منظور کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، ۸ اکیپ بازرسی ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی با به کار گیری نزدیک به ۲۳ نفر از ناظران بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در شهرستان سیرجان فعالیت خواهند داشت.

او افزود: اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان سیرجان با تلاش اکیپ‌های بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ لغایت پنج اردیبهشت ۱۴۰۲ به اجرا گذاشته خواهد شد.

زینلی پور تصریح کرد: در این طرح همه مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌های مربوطه، کشتارگاه‌های دام و طیور و خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی مورد بازرسی و نظارت قرار می‌گیرند.

او بیان داشت: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، به همه شهروندان توصیه می‌شود، فرآورده‌های خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

زینلی پور به مردم توصیه کرد، از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار