هشدار دامپزشکی آبیک در خصوص عرضه شیر فله

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: مصرف شیر خام به صورت سنتی و به دور از فرایند‌های پاستوریزه، مخاطره آمیز است.

دکتر مرتضی یعقوبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک در خصوص عرضه شیر فله هشدار بهداشتی داد. وی گفت: بیماری تب مالت وسل یکی از بیماری‌های مشترک انسان و حیوان است که با خوردن شیر و فرآورده‌های آلوده، فرد دچار این بیماری‌ها می‌شود و بهترین روش برای از بین بردن عوامل بیماریزای مذکور پاستوریزاسیون شیر می‌باشد. رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک ادامه داد: شهروندانی که اصرار به استفاده از شیر‌های غیر پاستوریزه دارند باید شیر را پس از خریداری پانزده دقیقه تا نیم ساعت در دمای ۱۰۰ درجه بجوشانند و بعد مصرف کنند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.