فرماندار مهاباد گفت: دشمنان به قدرت دفاعی جمهوری اسلامی واقف هستند و همین مهم پشتوانه‌ای برای نظام در میدان دیپلماسی است.

حسن عباسی فرماندار مهاباد امروز در آیین گرامیداشت روز ۲۹ فروردین و روز ارتش گفت: امروزه قدرت نظامی و دفاعی کشور به مرحله‌ای رسیده که در صحنه سیاست‌های جهانی تعیین کننده بوده و به یک عامل مهم در تصمیم گیری منطقه‌ای است.

وی ادامه داد: در سایه خودباوری و ایمان به داشته‌های خود تمام امکانات نظامی و دفاعی با دست جوانان این مرز و بوم ساخته و دشمنان بر توانایی و این قدرت بازدارنگی اقرار کردند.

فرماندار مهاباد روز ۲۹ فروردین را یادگار امام راحل دانست و گفت: در نخستین روز‌های پس از پیروزی انقلاب، گروهک‌هایی که به صورت شبه انقلابی در جامعه ظهور و بروز داشتند، بحث انحلال ارتش را مطرح کردند، ولی امام خمینی (ره) برابر آنان ایستاد و ارتش را "امید ملت" لقب داده و روز ۲۹ فروردین را به عنوان روز ارتش نامگذاری کردند.

وی با اشاره به هماهنگی بین سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی گفت: این تعامل و هماهنگی موجب شده تا در ساخت پهپاد و موشک‌های دور برد و نقطه زن امروز حرف اول در منطقه بزنیم و ترس را در دل دشمنان خود را قرار دهیم.

عباسی با اشاره به رشادت‌های فرماند‌های ارتش در دوران جنگ تحمیلی هم گفت: هزاران فرمانده و ارتشی فداکار در صف نخست جهبه حضور یافته و تا آخرین قطره خون در مقابل تجاوز بیگانگان به داخل کشور از سرزمین و ناموس وطن خود دفاع کردند که شایسته قدردانی است.

وی تاکید بر اینکه اینکه خدمات ارتش جمهوری اسلامی تنها معطوف به دوران جنگ نیست، افزود: در تمام حوادث و اتفاقات طبیعی نیرو‌های فداکار و مردمی ارتش به مانند دوران جنگ در صحنه حضور یافته و خدمات ارزنده‌ای را تقدیم ملت می‌کنند.

آیین رژه ۲۹ فروردین، روز ارتش و حماسه آفرینی‌های نیروی زمینی امسال به صورت خودرویی و با شعار در پادگان تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد جمعی لشکر پیاده ۶۴ ارومیه برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha