به گفته یک کارشناس سیاسی، سیستم قضائی دولت بلژیک عملا افراد بیگناه را تحت تاثیر لابی صهیونیستی به زندان می‌اندازد.

پنج سال تمام دیپلمات کشورمان را به جرمی دروغین در پشت میله‌های زندان اسیر کردند؛ او، اسدالله اسدی، دبیر سوم سفارت ایران در وین بود که در سال ۲۰۱۸ توسط پلیس آلمان بازداشت و به بلژیک مسترد شد. دلیل این بازداشت هم تهمتی بود که منافقین به وی زدند و مدعی شدند اسدالله اسدی قصد بمب‌گذاری در نشست سالانه این گروه تروریستی در پاریس را داشته است.  

حکایت نشستی برای صندلی‌های خالی 
نشستی که هرسال در روزهای آخر ژوئن توسط گروهک منافقین در برخی از شهر‌های اروپایی برگزار می‌شود تا بلکه نشان دهند اعضای پیر و فرتوتشان همچنان نفس می‌کشند. نشستی که البته رسانه‌های غربی را نیز به تمسخر این گروهک واداشته است؛ برای مثال خبرگزاری آسوشیتدپرس در سال ۲۰۱۵ درباره نشست این گروه تروریستی در برلین اینگونه نوشت: «اغلب حاضران در گردهمایی سازمان مجاهدین خلق با سازمان‌دهی ترتیب داده‌شده توسط این گروه از مدارس لهستان و جمهوری چک به برلین برده شدند تا صندلی‌های خالی موجود در همایش را پر کنند. این افراد با وعده سفر رایگان به برلین، محل اقامت رایگان و همچنین گردش در شهر برلین به این شهر آورده شدند.»  

علاوه بر این روزنامه لوموند فرانسه نیز در گزارشی که در سال  ۲۰۱۳ منتشر کرده بود درباره این نشست نوشته بود: «اکثر افرادی که در همایش‌های مجاهدین خلق شرکت می‌کنند نمی‌دانند برای چه به همایش می‌روند و تنها به این دلیل که پیشنهادی خوب برای سفر به پاریس، اقامت چندروزه و پول دریافت می‌کنند، با مسئولان همایش همراه می‌شوند. معمولاً انتظار چندانی هم از این افراد نمی‌رود. آن‌ها بعد از سوارشدن به اتوبوس و رسیدن به پاریس آزاد هستند که هر جا خواستند بروند و به گردشگری بپردازند و تنها باید یک بعدازظهر به همایش این گروه رفته و پرچم‌هایی را در دست گرفته و هرگاه از آن‌ها خواسته شد شادی کرده و پرچم‌ها را تکان دهند.»

نقض قوانین بین المللی توسط مدعیان حقوق بشر
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در آن سال‌ها نسبت به طرح این ادعای کذب برای بازداشت دیپلمات کشورمان واکنش نشان داد و اعلام کرد: «گروهک ترویستی منافقین پس از ناکامی در نشست سالانه خود و برای جبران شکست در کسب حمایت سیاسی در جهت اهداف ضد انسانی و ضد ایرانی خود و نیز با توجه به سفر موفق ریاست جمهوری اسلامی ایران به دو کشور اروپایی همانند گذشته مبادرت به برنامه ریزی و اجرای سناریوی دیگری کردند تا بتوانند ضمن تاثیرگذاری بر این سفر اروپایی نسبت به تخریب جایگاه و موقعیت ایران و ایرانیان نزد افکار عمومی اروپا در این مقطع حساس کنونی تلاش کنند.»

بازداشت اسدالله اسدی علاوه بر اینکه دلیل درستی نیز نداشت بلکه یک اقدام غیر قانونی و نقض قوانین بین المللی نیز محسوب می‌شد؛چرا که اسدالله اسدی دارای مصونیت دیپلماتیک بود و بر اساس«کنوانسیون وین» مامور سیاسی هیچ کشوری نباید در سفر به سایر کشورها مورد تعرض و یا حتی تعقیب قضائی قرار بگیرد.

از همین رو نیز سعید خطیب زاده، دیگر سخنگوی وزارت خارجه کشورمان، درباره اقدامات ایران در این زمینه گفته بود: «جمهوری اسلامی ایران بازداشت آقای اسدالله اسدی دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در اروپا را اقدامی از اساس غیر قانونی و نقض فاحش قواعد و رویه‌های بین‌المللی و مفاد کنوانسیون ۱۹۶۱ وین قلمداد می‌کند و براین اساس قبلا مراتب اعتراض شدید خود را به طور رسمی به مقامات دولت‌های اروپایی ذیربط ابلاغ کرده است. ما معتقدیم نقض مصونیت دیپلماتیک و بازداشت آقای اسدی و محاکمه وی در بلژیک یک بدعت غیرقابل قبول است و وزارت امور خارجه همچنان، کشور‌های درگیر این پرونده را مسؤول نقض حقوق دیپلمات کشورمان می‌داند و حق پاسخگویی متناسب را برای خود محفوظ می‌داند.»

و بازهم این «ایران» است که پیروز می‌شود
در نهایت اما بعد از سالها شکنجه این دیپلمات کشورمان  با چهره‌ای شکسته که گویای رنجی است که در طی این سالها مدعیان حقوق بشر به وی تحمیل کردند شب گذشته به آغوش خانواده بازگشت تا بازهم این ایران باشد که حقانیت خود را در عرصه‌های بین المللی به نمایش می‌گذارد.

موضوعی که حسین کنعانی مقدم کارشناس سیاست خارجی کشورمان درباره آن به ما گفت: آقای اسدی بعد از ۵ سال بیگناهی از زندان آزاد شد و این امر نشان دهنده این است که سیستم قضائی دولت بلژیک عملا افراد بیگناه را تحت تاثیر لابی صهیونیستی به زندان می‌اندازد و با احکام دروغین اقداماتی را انجام می‌دهد که هم حقوق بشر و هم سیستم قضائی آن‌ها را زیر سوال برده است.

وی ادامه داد: به هرحال با تلاش جمهوری اسلامی ایران وی آزاد شد و به کشور بازگشت، اما یک لکه ننگینی بر پیشانی اتحادیه اروپا نشاند، زیرا در این کشور‌ها عدالت مفهومی ندارد و فقط لابی صهیونیستی در تصمیاماتشان موثر است و گروه جنایتکار منافقین که دستش به خون بیش از ۱۶ هزار ایرانی آغشته است به عنوان مدعی العموم در این خصوص در سیستم قضائی حاضر میشود و با جوسازی این دیپلمات ما را ۵ سال زندانی میکند. اما در نهایت شاهد بودیم این آزادی شکست سنگینی برای منافقینی بود که بعد از ۵ سال تلاش مدام رسانه‌ای و باج دادن به وکلای مختلف نتوانستند در برابر مقاومت ایران پیروز شوند و تلاش این گروه تروریستی علیه ایران خود این‌ها را در افکار عمومی جهان رسوا کرد که برای دشمنی با ایران هم ترور شخصیتی و هم ترور فیزیکی را در دستور کار خود دارند و متاسفانه تحت حمایت اروپا نیز قرار دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
فتوشاپ خوب کجا بخرم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
خداوند پشت و پناه بی گناهان است اونم بی گناهان از جنس شیعه علی علیه السلام پس کور خواندید منافقان وطن فروش بی دین و یاقی ما ایرانیان و در کل مسلمانان جهان خدا ی بزرگ را داریم وتوکل به خودش و توسل به به اعمه اطهار پس اینقدر به خودتون فشار نیاورید چون جمهوری اسلامی انشاالله هر چه زودتر به دست آقا امام زمان میرسد و خداوند یار و یاور رهبر و رییس جمهور عزیزمان و مردم خوبمان است ما در پناه خداییم شما در پناه چی دروغ آشوب ای کور دلان وطن فروش
خدا با ماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
خوش به حالش.تو زندان بلژیک که وضعیت معیشتیش بهتر از ما بوده از حالا به بعد هم که دیگه نگو.بعضی ها شانس دارن.زندان اروپا بهتر از بهشت ایران
Iran (Islamic Republic of)
یار خدا
۰۸:۴۳ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
مرگ بر منافق ، مرگ بر صهیونیست ، مرگ بر آمریکا و جیره خوارانش اتحادیه اروپا ، بی شک دست خدا با صابران است و پی هر سختی یک آرامشی است . با یاری خداوند همه دشمنان اسلام و ایران سرافراز را یکی پس از دیگری به زانو درخواهیم آورد همانگونه که شاهد هستید آمریکائیها را در خلیج فارس ذلیل و خوار کرده ایم . آمریکائیهایی که در دهه 60 ، 70 ، 80 هرچه خواستن در خلیج فارس علیه ایران کردند از زدن هواپیمایی مسافربری تا سکوه های نفتی تا زدن لنج ها و کشتی های ما اگر رگش را دارند الان از این غلطا بکنند . مجبورشان کردیم در خلیج فارس به زبان فارسی صحبت بکنند . این است اقتدار ایران . درود بر ایران سرافراز .
France
ناشناس
۲۳:۴۹ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
شاه باشی یا گدا رهبر باشی یا رعیت خوبیش اینه که هممون میریم یه جا که نتیجه ی اعمال خودمون رو میگیریم ولی قدرت اینقدر شیرینه که طرف برای بقاء ش حاضره هر کاری کنه این دنیا ظلم کردی فردای قیامتو چیکار میکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
جنگ جهانی آخر
یکبار برای همیشه
...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
منافقان باید در غربت ودریوزگی بمیرند مرگشان هم در دول خارجی باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
چقدر پیر شده؟
Iran (Islamic Republic of)
دوست
۲۱:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
باسلام چهره واقعی غربیها مشخص شد و نشان داد که فقط وقتی وضع مالی خوبی دارند مثلاً آدمهای خوبی هستند وگرنه همون وحشی های همیشگی هستند
Iran (Islamic Republic of)
تبریز
۱۷:۱۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
ایستادی به جنگ رو در رو // خنجر از پشت میزند دشمن
Iran (Islamic Republic of)
علی دانا
۱۵:۰۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
شما چرا ان بلژکی دربند را ازاد کردید اگر گناهکار بود که نباید ازادمیشد واگر بی گنا بود چرا در بند بود به این میگن بده بستون مردم را نفهم حساب نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
همین حرف های بدرد نخورت نشان میدهد که شخص تو نفهم هستی.
بعد هم خودت را مردم حساب نکن.
مردم میدانند که دولتهای اروپایی هیچ رحم و انسانیتی سرشان نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
ضمن عرض خیرمقدم به جناب آقای اسدی عزیز و ابراز همدردی با این قهرمان مقاوم، ناگفته پیداست که اگر امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم عزتمدار ایران اسلامی در اوج عزت است و منافقین روسیاه و آواره در نهایت ذلت مجبور است برای ادامه زندگی ذلت بار خود تن به هر خفت و خواری بدهد و غرب ضد بشر هر روز شکستی را در مقابل ایران عزیز متحمل می شود نتیجه همین فداکاریها و مقاومت های شکوهمند است. زنده باد ایران اسلامی و مستدام و پاینده باد مقاومت اسلامی در سراسر جهان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۴ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
در اروپا اسیر باشی خیلی شرافت داره تا این اوضاع را تحمل کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
بی لیاقت و وطن فروش
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۴:۴۲ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
صدا و سیما باید با بهره گیری از تمام امکانات این رسوایی حقوق بشر غرب را در همه جا گوشزد کند و در چندین برنامه و چندین تکرار هم ملت خودمان را بیدار تر کند و هم جهانیان را.
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۴۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
من تو این موندم که خارجی ها از کجا میدونن که کی یه کلکی بکارشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
خوب آنها به منافقین وصل هستند که در تاریخ خود دروغ و جنایتی نداشته اند
۱۲۳
آخرین اخبار