تولید ۵۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۵ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی ۲ ماهه اول سال جاری خبر داد.

 محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۵ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و روستایی این استان طی ۲ ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: این میزان گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۵ هزار و ۴۴۹ تن بوده ۳ درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی استان تولید شده است.

این مسئول پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری ۳۳ هزار تن گوشت قرمز در این واحد‌های دامی تولید شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند گفت: بوئین زهرا ۳۰ درصد، قزوین ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۳ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.

میربابایی افزود: استان قزوین در تولید گوشت قرمز دارای وضعیت مطلوبی می‌باشد و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استان‌های موفق و پیشرو در این زمینه است.

به گفته وی؛ ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت در استان فعالیت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.