ارتقای محصولات غذایی و بهداشتی با ارائه خدمات آزمایش و کنترل کیفی

یک شرکت دانش‌بنیان با هدف ارتقای کیفیت تولیدات و توسعه محصولات، خدمات تحقیقاتی و آزمایشگاهی، کنترل کیفی را ارائه می‌دهد.

 اعظم کاهه، با اشاره به ارائه خدمات تحقیقاتی، آزمایشگاهی گفت: علاوه بر خدمات تحقیقاتی و آزمایشگاهی، خدمات مختلفی در زمینه‌های آموزشی و مشاوره در حوزه‌های گوناگون به تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنعت ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بسط و گسترش دانش فنی و مهارت‌های اجرایی در حوزه‌های تخصصی صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی افزود: این مجموعه دانش‌بنیان و تحقیقاتی ارتقای سطح کیفیت و تعالی صنایع  را به کمک ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی و کنترل کیفیت، خدمات تحقیق و توسعه، برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌های تخصصی و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه دنبال می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار