به همت یک مجموعه دانش‌بنیان سلامت مواد غذایی موکب‌های اربعین پایش می‌شود.

یک شرکت دانش بنیان که به عنوان عضوی فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی فعالیت دارد و از سال ۱۴۰۰ به عنوان شرکت دانش بنیان معرفی شده از جمله شرکت‌هایی است که مرداد ماه امسال در «رویداد همکاری فناورانه در خدمت‌رسانی به زائرین اربعین» شرکت کرده و ایده خلاقانه خود را برای مسیر راهپیمایی اربعین ارائه کرده است.

مجتبی محمدزاده وظیفه، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص کاربست ایده خلاقانه این شرکت برای راهپیمایی اربعین گفت: خدماتی که شرکت ما ارائه می‌کند، مربوط به ارائه خدمات بهداشتی برای موکب‌هایی است که به تهیه موادغذایی مبادرت دارند و طی آن ما پیوسته سلامت پرسنل و افرادی که تهیه مواد غذایی را در دست دارند و حتی مواد غذایی‌ که از شهر‌های مختلف به موکب‌ها می‌رسند را بررسی و چک می‌کنیم.

وی در خصوص ضرورت این اقدام بهداشتی و سلامت محور افزود: با توجه به گرمی هوا، آلودگی و فساد پذیری مواد غذایی احتمال بالایی دارد، مضاف بر اینکه این جنس از آلودگی‌ها اغلب نوعی پاندمی و اپیدمی ایجاد می‌کنند و باعث می‌شود افراد زیادی در آن مسیر دچار بیماری شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، ادامه داد: ایده ما این است که بتوانیم با یکسری آزمایش‌های معمول و اولیه مواد غذایی مشکل دار را کنار زده و آموزش‌های اولیه بهداشتی را به آن افرادی که در تهیه مواد غذایی شرکت می‌کنند، ارائه کنیم.

محمد زاده وظیفه در خصوص امکانات لازم برای عملیاتی کردن ایده شرکت، گفت: موکب یک در دو متر در مسافت‌های مشخص، برای عملیاتی کردن این ایده کفایت می‌کند و تنها امکاناتی که برای ارائه این خدمت نیاز داریم، برق است.

وی همچنین در خصوص، مزیت کاری که این شرکت در جریان پیاده روی اربعین حسینی می‌تواند انجام دهد، گفت: این تست‌ها و آزمایش‌ها در لحظه انجام می‌شود و مراجعه حضوری به موکب‌ها و دادن مشاوره و آموزش‌های لازم هم می‌تواند خطا‌های احتمالی که به فساد مواد غذایی منجر می‌شود را به حداقل برساند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.