تیم‌های ناپولی و لاتزیو در هفته ششم سری آ به پیروزی رسیدند، اما اینتر شکست خورد.

در ادامه مسابقات هفته ششم سری آ ایتالیا، سه دیدار همزمان برگزار شد که در مهمترین مسابقه تیم اینتر میزبان ساسولو بود که در ورزشگاه جوزپه مه آتزا غافلگیر شد و دو بر یک شکست خورد.

دومفرایز ابتدا اینتر را پیش انداخت، اما ندیم بایرامی و دومنیکو براردی در دقایق ۵۴ و ۶۳ برای مهمان گلزنی کردند تا ساسولو بعد از پیروزی ابتدای هفته مقابل یوونتوس، در فاصله چهار روز، دومین مدعی سری آ را هم مغلوب خودش کند.

اینتر با این شکست با ۱۵ امتیاز همچنان صدرنشین باقی ماند و ساسولو ۹ امتیازی شد و به رتبه هشتم رسید.

ناپولی هم با نتیجه چهار بر یک از سد اودینزه عبور کرد. در این مسابقه ویکتور اوسیمن ستاره ناپلی ها، که به تازگی با سرمربی و باشگاه ناپولی به مشکل خورده،   در ترکیب اصلی به میدان رفت و گل دوم تیمش را هم زد. زیلنسکی، کوارتسخلیا و سیمئونه دیگر گل‌های پارتنوپی را به ثمر رساندند.

لاتزیو هم که فصل را خوب آغاز نکرده بود، با دو گل از سد تورینو عبور کرد. وسینو و زاکانی گل‌های بیانکوچلستی را زدند تا این تیم با هفت امتیاز به رتبه یازدهم برسد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار