تیم فوتبال استقلال تا این لحظه در کورس قهرمانی لیگ برتر فوتبال قرار دارد و آبی‌ها امیدوار به کسب جام هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم فوتبال استقلال تهران در لیگ برتر فوتبال و تا قبل از بازی پرسپولیس و ملوان در رتبه دوم جدول قرار دارند و البته با تیم تراکتور که در صدر جدول است هم امتیاز هستند همچنین تیم سپاهان نیز با همین امتیاز در رتبه سوم قرار دارد و این یعنی هر ۳ تیم برای ماندن رد صدر جدول و رقابت برای قهرمانی شانس دارند.
امروز در صورتی که پرسپولیس با ملوان مساوی کند این تیم هم ۳۵ امتیازی می‌شود و هر ۴ تیم به همراه گل گهر سیرجان برای قهرمانی در کورس هستند و این یعنی منتقدان ساپینتو فعلا در مورد لیگ نباید نظر خاصی بدهند.

از سوی دیگر استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا نیز به دور بعد رسیده است و شانس پیروزی این تیم مقابل الحسین اردن زیاد است و آبی‌ها در این جام هم مدعی هستند.
استقلالی‌ها با حذف پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در جام حذفی هم مدعی‌اند و این یعنی ۳ جام هنوز به ساپینتو چشمک می‌زند و این سرمربی برای همین است که در فضای مجازی با اشاره به این نکته به نوعی برای رقبا و البته برای منتقدان کری خوانده است و فعلا کسی نمی‌تواند از او ایراد بگیرد. به نظر می‌رسد این عملکرد اگر چه ایده آل نبوده است، اما مدیران استقلال را فعلا از نتایج این تیم راضی نگه داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار