افزایش گوشت قرمز با فعالیت واحد پرورش بوقلمون در استان یزد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از فعالیت ۳۱ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ قطعه بوقلمون در سال خبر داد.

محمد علی حاتمی زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به اینکه در ۷ ماهه امسال ۵ واحد جدید پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت۴۳ هزار قطعه در دوره و تولید ۱۰۰۰ تن گوشت بوقلمون در سال به بهره برداری رسیده است که میزان جوجه ریزی ۲ واحد آن ۲۵ هزار قطعه است گفت: میزان سرمایه گذاری ثابت این ۵ واحد حدود ۳۰۰ میلیارد ریال با اشتغالزایی بالغ بر ۲۰ نفر بوده که عمدتا توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.

او با بیان ۱۶ مجوز پروانه تاسیس به ظرفیت ۶۲ هزار قطعه صادر شده که با بهره برداری این واحد‌ها در طی برنامه هفتم، تولید گوشت بوقلمون به بیش از ۵ هزار و۵۰۰ تن در سال افزایش می یابد افزود: متوسط مصرف سرانه گوشت بوقلمون در ایران حدود ۰.۵ کیلوگرم بوده که نسبت به کشور‌های پیشرو با حداقل ۸ کیلوگرم مصرف، عقب هستیم و درصدد هستیم تا پایان برنامه هفتم این مقدار به حدود ۳ کیلوگرم افزایش یابد، ضمنا سهم تولید گوشت بوقلمون در دنیا حدود ۵ درصد کل گوشت طیور بوده که نشان دهنده نوپا بودن این صنعت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ضمن بیان اینکه توسعه پرورش بوقلمون در اولویت برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد، خاطر نشان کرد: مقاومت نسبی بالای گوشت بوقلمون به بیماری ها، راندمان تبدیل خوراک مناسب و قابل رقابت با جوجه‌های گوشتی، ضریب تبدیل بهتر، نسبت لاشه به وزن زنده و مهمتر از همه راندمان تبدیل بالاتر پروتئین خوراک به گوشت سبب شده که بوقلمون در سبد مواد غذایی ارزشمند قرار گیرد.

حاتمی زاده در پایان ذکر کرد: گوشت بوقلمون در زمره گوشت قرمز محسوب می‌شود و با تولید آن می‌توان بخشی از کمبود تولید گوشت قرمز در استان را با بهره وری بالاتر تولید کرد تا از افزایش قیمت گوشت قرمز جلوگیری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.