استان یزد در مسیر تبدیل شدن به قطب تولید گوشت بوقلمون

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از وجود ۲۸ واحد پرورش بوقلمون به ظرفیت ۱۶۶هزار و ۱۵۰ قطعه در هر دوره خبر داد.

سید ابوالفضل وکیلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد بیشترین تولید استان را مربوط به شهرستان‌های مروست، اشکذر، تفت و مهریز عنوان کرد و گفت: پیش بینی می‌شود در سال جدید به دلیل تثبیت و سازگاری اقتصادی و حمایت‌های تسهیلاتی، وضعیت تولید ارتقا یافته و شاهد تولید چهار هزار تن گوشت بوقلمون باشیم.
 
او ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان را بیش از چهار هزار و ۳۰۰ تن خواند و افزود: در حال حاضر ۱۴ پروانه تاسیس واحد‌های پرورش بوقلمون به ظرفیت ۴۸ هزار و ۵۰۰ قطعه صادر شده که با بهره برداری تدریجی از این واحد‌ها انتظار می‌رود در سال‌های آینده هزار و ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید و به مجموع چهار هزار تن اضافه می‌شود و استان در مسیر تبدیل شدن به قطب تولید این گوشت گام بردارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این که گوشت بوقلمون می‌تواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد، تصریح کرد: برخلاف تصور مردم، گوشت بوقلمون گوشت فقط سفید نیست و قسمت‌هایی از آن مثل ران، گوشت قرمز محسوب می‌شود.

او درباره خواص گوشت بوقلمون اظهار داشت: به طور کلی گوشت بوقلمون ۲۳ درصد پروتئین دارد، به علاوه اینکه توانایی تبدیل و تولید اسید‌های چرب امگا ۳ را دارد که این ماده برای قلب و عروق بسیار مفید است و همچنین گوشت بوقلمون غنی از روی و نیاسین است که از آب مروارید چشم جلوگیری می‌کند.

وکیلی ادامه داد: قیمت هر کیلو گوشت بوقلمون بین ۹۵ تا ۱۰۵ هزارتومان بوده و مقرون به صرفه است و از آنجایی که بخشی از آن بعنوان گوشت قرمز محسوب می‌شود، می‌تواند به عنوان اهرمی برای پیشگیری از افزایش قیمت گوشت قرمز استفاده شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.