نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی در کنست این رژیم مدعی شد که اسرائیل مسئولیت خلع سلاح غزه را بر عهده می‌گیرد.

«اسرائیل به تنهایی مسئولیت خلع سلاح غزه را برعهده خواهد گرفت» این سخنانی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست کمیسیون امنیت و امور خارجی در کنست مطرح کرده است.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد: «حماس به کسی اجازه خروج از غزه را نمی‌دهد، اما پس از آنکه مسئولیت نوار غزه را در دست گرفتیم، اجازه این کار را خواهیم داد».

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌های اسرائیلی امروز (دوشنبه، ۱۱ دسامبر) با اذعان به این امر که «سامانه موشکی جنبش حماس هنوز چالشی بزرگ برای جبهه داخلی اسرائیل است»، گزارش دادند که مقاومت فلسطین موفق شده در سایه تلاش‌های نظامیان اسرائیلی برای پیشروی در مناطق مختلف نوار غزه یک موازنه وحشت ایجاد کند. 

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در سایه حملات توپخانه‌ای شدید اسرائیل علیه خان‌یونس در جنوب نوار غزه، درگیری‌های خشونت‌باری در این شهر آغاز شده است. 

خان یونس در حدود ۹.۵ کیلومتری گذرگاه رفح، بزرگترین شهر در جنوب غزه است و پیش از جنگ جمعیتی حدود ۴۰۰ هزار نفر داشت، اما اکنون میزبان شمار زیادی از آوارگان فلسطینی است که به اجبار نظامیان اسرائیلی از شمال غزه راهی جنوب آن شده‌اند.

در چنین شرایطی ارتش اشغالگر چندین روز است که به شدت در حال بمباران هوایی این شهر است و دستور تخلیه چندین منطقه را صادر کرده است و اکنون ادعا می‌کند که سران مقاومت حماس در این شهر پناه گرفته‌اند. با این وجود مقاومت فلسطین نیز در حال نبرد جانانه‌ای با اشغالگران است و تاکنون ده‌ها نظامی اسرائیلی را از پای درآورده و ده‌ها جنگ‌افزار اسرائیلی را منهدم کرده است.

روزنامه هاآرتص دیروز یکشنبه گزارش داد که زمان باقی مانده برای نبرد در خان یونس در حال کوتاه شدن است و درگیری‌ها بحرانی و پیچیده‌تر می‌شود و پیشروی نیرو‌های اسرائیلی در برخی مناطق در جریان تهاجم زمینی به نوار غزه با مشکل مواجه شده است.

یک مقام ارشد وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز دو روز پیش گزارش داد که تل‌آویو انتظار دارد عملیات‌های نظامی‌اش در شهر خان‌یونس در جنوب غزه ۳ تا ۴ هفته طول بکشد.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
بپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۷ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
امکان غرق نمودن تونل های غزه بعید است قابلیت اجرا داشته باشد و بیشتر بلوف و تاکتیک جنگی است ضمن آنکه اسرائیل باید بداند حتی اگر این خیالبافی هم عملیاتی شود باز هم از این تونل های پر از آب رزمندگان حماس با لباس غواصی و اسلحه بیرون خواهند امد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۴ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
پیروزی بزرگ اسرایل نزدیک است محور مقاربت همنجور میمونند نگاه میکنند
Iran (Islamic Republic of)
بابائی
۱۲:۲۴ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
اتحادیه اروپا جنایتکار دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارد.
انگلیس جنایتکار دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارد.
فرانسه جنایتکار دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارد.
آلمان جنایتکار دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۴ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
مردم غزه تا آخرین نفر مقاومت خواهند کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۴ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
???...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۱ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۷ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
نمیتوانی وآبروی نداشته آمریکا را میبری
Iran (Islamic Republic of)
درپاسخ به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سگ هار آمریکا درمنطقه خاورمیانه
۰۰:۵۹ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
درپاسخ به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سگ هار آمریکا درمنطقه خاورمیانه
تجاوز هوایی رژیم کودک کش صهیونیستی به خاک سوریه ازسال 2011 تاکنون جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت است و هم ناقض قوانین بین الملل است ولی متاسفانه سران نجس وحشی، بی ادب، بی فرهنگ و بی شخصیت اسرائیل جنایتکار شماره یک سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون درک نمی کنند، نمی دانند و نمی فهمند متاسفانه سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون هیچ اعتراضی به این جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی رژیم صهیونیستی نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند؟
Iran (Islamic Republic of)
عبدالمجید سجادیان
۰۰:۵۱ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
همین طور که ویرانش کرده .خلع سلاح خواهد کرد. وسربازان اسرائئل در غزه مستقر خواهند شد. تقدیم به گروه حماس همین میخواستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
خون کودکان و مردم مظلوم غزه تو و اسرائیل ات رو نابود خواهد کرد .این وعده خداوند در حق ظالمان است.فرعون هم در لحظه ای که در اوج قدرت بود و در حال تعقیب پیروان حضرت موسی بود ،نابود شد.
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۰۰:۱۳ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
این آرزو را به گور خواهی برد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
بیا دست از جنایات و کودک کشی بردار یه نگاهی به صدام بنداز این همه جنایت کرد و بی گناه را کشت حالا کجاس ملحق شدبه رفیقای عزیزش عمرو یزید و شمر و معاویه درجهنم فکرکنم انتظار ارا هم میکشن انجا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
آژانس انرژی اتمی باید برود جلوی رژیم صهیونیستی کودک کُش را بگیرد که بمب های ممنوعه بکار برده و غزه را ویران کرده. همانگونه که رژیم صهیونیستی در ساختن و استفاده از بمب آزاد هست ایران هم باید آزاد باشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
غلط میکنی نتانیاهو
بزودی سرت بالای دار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۰ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
کسانی که بتو منفی دادندشک نکن همون کسانی اند که پارسال اغتشاشات از نتیانیاهو و اربابشون امریکا پول گرفتند تا ایران رو به آشوب بکشند.
۱۲۳
آخرین اخبار