ستاره شناس فرانسوی و پیشگوی معروف قرن ۱۶ میلادی برخی از وقایع سال ۲۰۲۴ را پیشگویی کرده است.

نوستراداموس، ستاره شناس فرانسوی و پیشگوی معروف قرن ۱۶ میلادی که وقایع مهمی همچون جنگ جهانی دوم و ترور جان اف کندی، رئیس جمهور پیشین آمریکا را پیشگویی کرده بود، در کتاب «لا پرافیتز» (Les Propheties) خود برخی از وقایع سال ۲۰۲۴ را پیشگویی کرده است.

او که به «پیامبر عذاب» معروف است، چند پیش‌بینی برای سال ۲۰۲۴ دارد. طبق متن کتاب «لاپرافیتز» (پیش‌گویی‌ها) که در او در سال ۱۵۵۵ نوشته است، امسال درگیری‌های جهانی مستمر از جمله جنگ در دریاها، آشوب سلطنتی و فاجعه انسانی رخ خواهد داد.

چشم انداز او از آینده در ۹۴۲ بیت شعر بیان شده است و در حالی که نوشته هایش تا حدی مبهم هستند، اما او ظهور آدولف هیتلر، ترور جان اف کندی، حملات ۱۱ سپتامبر و شیوع کووید را پیشگویی کرده است.

علیرغم اینکه برخی به دروغ معتقد بودند متن او آخرالزمان را در سال ۱۹۹۹ پیش بینی کرده است، دیدگاه‌های او ادامه یافت  و این پیشگویی‌ها را برای سال ۲۰۲۴ می‌گوید:

شاهزاده هری پادشاه می‌شود

یکی از قسمت‌های طولانی کتاب او می‌گوید که «پادشاه جزایر» «به زور بیرون رانده می‌شود». «یک پادشاه جدید مسح خواهد شد / که برای مدت طولانی زمین را آرام خواهد کرد». 

شاهزاده هری

ماریو ریدینگ، نویسنده انگلیسی و مفسر نوستراداموس، که قبلاً گفته بود ممکن است نوستراداموس مرگ ملکه الیزابت دوم را پیش بینی کرده باشد، تحلیل کرد که پادشاه چارلز سوم به دلیل «حملات مداوم هم به خودش و هم به همسر دومش» از سلطنت کناره گیری می‌کند و هری به جای ویلیام جایگزین او می‌شود.

چین وارد جنگ می‌شود

نوستراداموس «نبرد دریایی» را برای سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی کرد و گفت که «رقیب سرخ از ترس رنگ پریده می‌شود و اقیانوس بزرگ را به وحشت می‌اندازد». برخی فکر می‌کنند که «رقیب سرخ» می‌تواند به چین و پرچم سرخ آن‌ها اشاره کند. «نبرد دریایی» می‌تواند به تنش‌های چین با جزیره تایوان اشاره کند. پکن، پایتخت چین، بزرگترین نیروی دریایی جهان را دارد.

چین وارد جنگ می‌شود

فاجعه آب و هوایی

بحران آب و هوا در سال‌های اخیر با افزایش آتش‌سوزی‌های خشکسالی و درجه حرارت بالا آشکارتر شده است. نوستراداموس پیش بینی می‌کند که حتی بدتر خواهد شد. او نوشت: «زمین خشک خشک‌تر می‌شود، و سیل‌های بزرگی به‌وجود می‌آید.»
او همچنین رویداد‌های شدید آب و هوایی و گرسنگی جهان را پیش بینی کرد. او می‌گوید: «قحطی بسیار بزرگ از طریق موج آفت‌آور».

آب و هوا

یک پاپ جدید

بر اساس پیش بینی‌های این ستاره شناس، در این سال جانشینی برای پاپ فرانسیس انتخاب می‌شود. او در کتاب خود آورده است: «از طریق مرگ یک پاپ بسیار پیر، یک رومی با سن و سال خوب انتخاب می‌شود».
سلامتی پاپ فرانسیس که اکنون ۸۷ ساله است سوژه رسانه هاست و او در سال گذشته بار‌ها بیمار شده و در بیمارستان بستری شده است. پاپ مجبور شد به دلیل التهاب ریه و مشکلات تنفسی ناشی از آنفولانزا در کنفرانس آب و هوای سازمان ملل شرکت نکند.

پاپ فرانسیس

در حالی که برخی از پیش‌بینی‌های نوستراداموس برای روز رستاخیز تاریک به نظر می‌رسند، ترسناک‌ترین پیش‌بینی‌های او در سال ۲۰۲۳ محقق نشد. نوستراداموس در سال ۲۰۲۳ آمدن دجال و همچنین جنگ جهانی تمام عیار را پیش بینی کرده بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۳ ۱۹ دی ۱۴۰۲
این نظریه پردازی ها زاییده تخیلات و تفکرات و برنامه ریزی های تحمیلی استعمارگران به اذهان جهانیان هست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۵ ۱۸ دی ۱۴۰۲
نوستراداموس دیگه چه صیغه ایه اونم وقتی ۹۰% پیش بینی هاش اشتباه بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۶ ۱۷ دی ۱۴۰۲
همش فیلمو کلکه
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۶:۱۹ ۱۷ دی ۱۴۰۲
جنگ جهانی سوم، چند ماهی است آغاز شده، که رژیم اشغالگر و آمریکا و تروییکای اروپا در یک طرف، و ساحات مقاومت و کشورهای مستقل، در طرف دیگر هستند. ولی در این شطرنج، فعلاً پیاده ها در حال نبرد، و سوار های سبک و سنگین در حال لجستیک می‌باشند.
Russian Federation
باقری
۱۵:۱۰ ۱۷ دی ۱۴۰۲
پیش بینی کرده بود سال 2000 دنیا به پایان میرسه
روز اول سال 2000 میلادی رفیقم رو دیدم گفت ناصر بی ناموس حرفش غلط از آب دراومد.
گفتم ناصر بی ناموس کیه؟
گفت همون نوستراداموس چون دنیا رو سر کار گذاشته مردم میگن ناصر بی ناموس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۱۷ دی ۱۴۰۲
حالا کدوم احمقی این اشعار رو به اینکه به سال 1556 مربوطه یا 2024 رو مشخص میکنه ؟ اون احمق بود ولی توجه کنندگان به اشعارش (پیش بینی هاش) احمق تر
Iran (Islamic Republic of)
مسترپلنوببین،گول نخور
۱۵:۵۳ ۱۷ دی ۱۴۰۲
اتفاقا خیلی زرنگ بوده ک تونسته با کمک رسانه و یک جریان مخفی پشتیبان،اراجیف مبهمشو بچپونه ب ملت
Iran (Islamic Republic of)
الف
۱۱:۱۹ ۱۷ دی ۱۴۰۲
دیگه یه بچه 2 ساله هم میدونه که جان اف کندی ترور نشده و فقط جنبه نمایشی داشته
Iran (Islamic Republic of)
Saeed
۱۱:۰۸ ۱۷ دی ۱۴۰۲
روان پریش بوده حرف های صد من یه غاز زیاد زده.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۳۹ ۱۷ دی ۱۴۰۲
جنگ جهانی سوم قطعا اتفاق‌‌ می‌‌‌ افتد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۷ دی ۱۴۰۲
نوستراداموس خودش فراماسون بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۷ دی ۱۴۰۲
از کحا معلوم اینها پیشگویی باشه شاید برنامه ریزی های بلند مدت یه عده باشه برای کل حهان؛ الان میگن تا واکنش ها را بفهمند برای مقابله وحفاظت خودشون؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۷ دی ۱۴۰۲
اراجیف میگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۷ دی ۱۴۰۲
مثل داش اصغری خودمون پیش بینی هوا شناسی میکنه باران و سیل و ریزش سنگ وبرف ولی هیچکدوم نمیاد هوا آفتابی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۷ دی ۱۴۰۲
اراجیف این آدم های پوچ وبی ارزش هیچ اهمیتی برای من که موطنم ایران است نداردونخوندمش.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۱۷ دی ۱۴۰۲
پیش بینی در مورد واردات خودرو نداشته؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۱۷ دی ۱۴۰۲
سالها پیش در مقاله ای در یکی از روزنامه های پر تیراژ آن زمان که بحث در باره پیشگویی های نوستر آداموس پزشک فرانسوی داغ بود آمده بود که پیشگویی های نوسترآداموس تا سال 2000 است حالا بعد از سال 2000 از کجا آمده !؟
۱۲
آخرین اخبار