سهراب سهرابی، مجری طرح خودکفایی برنج گفت: بنابر آمار سالانه هر ایرانی ۳۵ کیلو برنج مصرف میکند که با احتساب جمعیت و ذخایر استراتژیک ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است.
به گفته او، با توجه به میزان تولید برنج داخل، ۷۰۰ هزارتن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین میشود.
سهرابی، جایگزینی ارقام پرمحصول به جای ارقام محلی، تغذیه بهینه و مصرف کودهای ازوته و پتاسه در زمان کاشت و داشت محصول را از جمله راهکارهای خودکفایی برنج اعلام کرد.
مجری طرح خودکفایی برنج مدیریت مناسب آبیاری و مدیریت محصول در مزرعه را از راهکارهای افزایش تولید محصول دانست.
بنابر آمار اعلامی امسال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در داخل تولید شده است که تا پایان سال یک میلیون تن برنج باید وارد شود که ۷۰۰ هزارتن آن تاکنون وارد شده است.