رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد گفت: بنابر آمار سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزارتن پسته در کشور تولید می شود.

کریم ذوالفقاری گفت: ایران دارای رتبه نخست صادرات پسته باکیفیت در جهان است و برای پایداری این رتبه باید سطح بهداشت و کیفیت را با همکاری دستگاه‌های ذیربط همچون سازمان حفظ نباتات، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد ملی ایران بالاتر ببریم.

او تعداد واحدها و پایانههای ضبط پسته مکانیزه و نیمهمکانیزه در کشور را حدود یک هزار مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۷۶ پایانه که دارای ضوابط و استانداردهای بالایی هستند را به سازمان غذا و دارو معرفی کرده‌ایم تا کنترل‌های لازم بهداشتی در مورد آنها انجام شود.

ذوالفقاری ادامه داد: کل ظرفیت این یک هزار واحد و پایانه ضبط پسته نزدیک به ۸۶۰ هزار تن است، درحالیکه تولید کشور بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن پسته خشک در سال است.

او میزان صادرات پسته خشک با اتحادیه اروپا را یک دهم ظرفیت فرآوری کشور عنوان کرد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی بر استاندارد بودن شرایط هر یک از واحدها و پایانههای ضبط پسته که عملیات پوست‌کنی و خشک کردن روی پسته سبز را انجام می‌دهند، گفت: امیدواریم روزی برسد که تمام یک هزار واحد و پایانه ضبط پسته موجود در کشور دارای شرایط بالای استاندارد شوند.

او نحوه تولید باغات، شرایط آب و هوایی، حمل و نقل، نگهداری بعد از عملیات خشک کردن و فرآوری پسته، بسته‌بندی، شرایط نگهداری پس از خروج از کشور از جمله در انبارها، کانتینرها و کشتی‌های حمل مواد غذایی را از عوامل موثر در کیفیت بالای این محصول برشمرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۷
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۸:۲۲ ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
این پسته ها یییی که الان تو بازار مال ۲۰۰ سال که کیلویییییییی ۵۰ شایدم ۶۰ تومن شایدم بیشر این قیمت مال پارسال اکثرشم دهن بسته اینا پسته هاییییییی کله قوچییییی صادر می کنننن پسته هابیییی رو مال ۱۰۰ سال پیش کرم خورده رو میدن مردم
United States of America
ناشناس
۰۸:۱۸ ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
از پسته فقط عکسشو می بینیم
United States of America
ناشناس
۰۸:۱۷ ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
خب این پسته ها رو قیمت ارزون بدین مردم بدبخت که ارزون دارن نه که صادر کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
ایران عزیز ما بهترین وبالا ترین کیفیت مواد خوردنی رو دارد ولی هزاران بار حیف که چشممون نمیبینه رنگشو بوشو نمیشه چشید از بس گرونه خدا لعنتشون کنه انقدر گرونی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
همونی که تو عکس و مغازه ها می‌بینیم ؟؟
خیلی ها ارزوی خوردن پسته رو دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
ایران چند دونه از این پسته هارو بدین به مردم فقیر که پسته را در خواب هم نمی بینند.!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
صادرات پسته خوبه اما مردم در اروزی یک دانه پسته هستند که نمی تونن بخرن
Iran (Islamic Republic of)
جان به لب
۰۶:۰۹ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
بله دارندگی و برازندگی،هر کی داره همه چی میخوره ،ما که نداریم،نگاه میکنیم،حسرت شده تمام زندگی این ملت،کیف میکنند که جنس خوب رو صادر میکنند،میخوام صد سال سیاه صادر نکنید،چی عاید ما میشه جز گرونی ،جز اینکه طرف پسته آشغالی رو که اروپایی‌ها دیگه نمی‌خوان رو به دو برابر قیمت صادراتش میدن به ملت تازه همون را هم آرزوست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۳ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
حالا این پسته پسته که میگن چی هست؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۳ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
خجالت آوره
مردمی داخل کشور هستن سالی یبار پسته نمیخورن!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۹ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
من که راضی نیستم، از منابع و یارانه های آب و انرژی در بخش باغبانی استفاده می کنند، بعدش به خودمون دوبه سوبله می فروشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
بخاطر همین ب قیمت گوشت شده ن پسته ن گوشت فقط نگاه میکنیم آه ایی ملت پشت سرتون تا قیامت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
۳۰۰تا ۴۰۰هزار تن تولید ملتش توان خرید ندارند فقط صادر کند واقعا خجالت آور است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۵ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
مردم درفقر هستند ظاهر زیبا ولی شده زندگی طبقاتی
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۱ ۰۸ بهمن ۱۴۰۲
چه فایده وقتی ۹۰ درصد ملت نمی توانند تو سال حتی یه دونه از آن بخورند.
آخرین اخبار