فرماندار خوی گفت: در دهه فجر امسال ۲۱۲ پروژه عمرانی در مناطق شهری و روستایی به بهره برداری می رسند.

فرماندار خوی در جلسه شورای اداری شهرستان خوی گفت: در دهه فجر امسال ۲۱۲ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار بالغ بر۵ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در شهر و روستا آماده افتتاح می‌باشند.

کریم علی نژاد ادامه داد: با بهره برداری طرح های یاد شده برای یک هزار و ۵۰۰ نفر از جوانان فرصت شغلی ایجاد و ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار از مزایای پروژه‌های افتتاحی بهره‌مند خواهند شد.

به گفته این مسئول اجرایی در ایام دهه فجر عملیات اجرایی ۱۸ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار بالغ بر یک هزار و ۶۱۵ میلیارد تومان  آغاز خواهد شد. 

فرماندار خوی از آمادگی کامل حوزه انتخابیه خوی چایپاره برای برگزاری انتخابات پیش رو خبر داد و افزود: جهت تسهیل امر حضور مردم افزایش ۲۴ شعبه اخذ رای را نسبت به دوره‌های قبل داشته ایم. 

علی نژاد ادامه داد: با برگزاری جلسات مستمر در قالب کمیته‌های ده گانه انتخابات، تمهیدات لازم برای برگزاری انتخاباتی باشکوه، سالم و بانشاط فراهم شده است و تلاش‌ها برای فراهم کردم بستر مشارکت حداکثری در حال انجام است.

وی ادامه داد: تمهیدات زیرساختی برای تامین ارتباط پایدار شعب اخذ رای الزامی است و در این راستا نیز تلاش‌های خوبی صورت گرفته است و دقت نظر وجود دارد. 

وی گفت: با هدف تقویت مشارکت در انتخابات ظرفیت‌های گسترده صدا و سیما به کار گرفته شده که کانال ۱۷ جهت تبلیغات انتخاباتی به شهرستان خوی اختصاص یافته است. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha