نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای مذاکرات آتی آتش‌بس که قرار است روز پنجشنبه در دوحه برگزار شود، سه شرط گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات مبادله اسرا و آتش بس در نوار غزه، بنیامین نتانیاهو بار دیگر شرایط جدیدی را اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو خواهان آزادی فوری ۳۳ اسیر در قید حیات رژیم صهیونیستی شده و همچنین از مذاکره کنندگان خود خواسته است تا نظر این رژیم در مورد هویت اسرای فلسطینی مورد درخواست حماس برای آزادی ملاک اصلی قرار گرفته و ساز و کار بازگشت فلسطینیان به مناطق زندگی خود در شمال نوار غزه نیز مشخص شود.

مصر، قطر و آمریکا به عنوان میانجی مذاکرات غیرمستقیم بین جنبش حماس و رژیم اسرائیل به تازگی در بیانیه‌ای از رژیم اسرائیل و جنبش حماس دعوت کردند تا مذاکرات برقراری آتش بس را در ۱۵ اوت (۲۵ مرداد) در دوحه یا قاهره از سر بگیرند.

تاکنون مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بار‌ها از قول مقام‌های امنیتی این رژیم، بنیامین نتانیاهو را به دلیل تعلل در مذاکرات و افزودن پیش شرط‌های جدید در مذاکرات علت ناکامی در اجرای این توافق می‌دانند.

پیش از این رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کردند که تیم مذاکره کننده با نتانیاهو دچار اختلاف است، زیرا هر بار که این تیم با دستور العمل تعیین شده برای مذاکرات اعزام می‌شود، نتانیاهو با مطرح کردن خواسته‌ها و شرط و شروط جدید در حین مذاکرات، دستورالعمل را به هم می‌ریزد و آنها دست خالی از مذاکرات باز می‌گردند.

خانواده‌های اسرای رژیم صهیونیستی نیز نتانیاهو را مقصر و باعث مانع تراشی در دستیابی به توافق آتش بس با جنبش حماس می‌دانند. آنها در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود اعلام کردند که نتانیاهو به جای دستیابی به توافق برای تبادل اسیران، برای تشدید اوضاع تلاش می‌کند.

این درحالی است که «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه رژیم صهیونیستی خواستار رد مذاکرات برای برقراری آتش بس شده و گفته است: نباید در دام کشور‌های میانجی بیفتیم که می‌خواهند توافقنامه تسلیم شدن را بر ما تحمیل کنند.

او افزوده است: از نتانیاهو می‌خواهم با توافق پیشنهادی جدید درباره مبادله اسرا موافقت نکند چرا که زمان توقف جنگ فرا نرسیده و برقراری هرگونه آتش بس باید منوط به نابودی حماس باشد.

ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز موضعی مشابه اسموتریچ گرفته و خواهان عدم مذاکره شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
تا موقعیکه آمریکا انگلیس و آل سعود پشت اسراییل هستن اینکارا. فقط سیاه بازی و فیلمه. توافق بی توافق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
این کله اش بوی تعفن میدهد . خوک کثیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
بی زحمت از حالا سعی کنید قیافه نخست وزیر این رژیم کودک کش را به نمایش نگذارید.چون کفارات دارد وتا غروب باید دیگر چهره شیطان‌ها در تصورمان هک کنیم.از ی عکس دیگر استفاده شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۹ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
این مردک دیکتاتور هست شرط هم هم میزاره عوضی کثافت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
از قیافش جهنم می باره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۲ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
چرا اینجوری نگاه میکنه / مثل خری که به نعلبندش نگاه میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
دوباره آمریکا چهار تا تیر وتفنگ برات فرستاد به رجز خوانی افتادی
وحشی کودک کش!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
ای خدا
یعنی کسی نیست این‌جانی بد ترکیب شیطان صفتو به درگ واریز کنه.
خداییش باید از تو چرخ گوشت ردش کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳
کاش حزب‌الله هم ی چیزی داشت این مردک را ترور میکرد
Italy
ناشناس
۱۶:۲۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
تا همگی را نکشه دست بردار نیست
Italy
ناشناس
۱۶:۲۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
نتانیاهو همگی را سر کار گذاشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
آتش بس اعلام کنید این همه زن و بچه های مردم رو به کشتن ندید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
با کی هستی ؟ طرفتو مشخص کن ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
حتما طرفش امریکای جهانخوار است . انشا ءالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
کفتار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
غلط کرده بیشرف عالم میخاد قفس غزه را حفظ کند تا دنیا دنیاست فلسطین از خودش هیچ دفاعی نداشته باشد که اگر چنین باشد باید بی غیرتی جهان عرب را بطور کامل دید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۳
یعنی هنوز علم بی غیرتی اعراب را ندیده ای؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
انشاالله نابودی اسرائیل را خواهیم دید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
خدا لعنت کنه اسرائیل
۱۲۳
آخرین اخبار