
فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک، از ۱ هزار و هشتصد تومان به ۲ هزار و پانصد تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲ هزار و پانصد تومان به ۳ هزار و پانصد تومان رسید.
وی ادامه داد: نان لواش با آرد نوع یک از پانصد تومان به هفتصد تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ششصد و پنجاه به نهصد تومان رسید. نظری تصریح کرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به هزار و دویست و شصت تومان و نوع دو از هزار و دویست به هزار و پانصد تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از هفتصد به ۸۵۰ تومان و نوع دو از هزار به هزار و دویست تومان تغییر یافت.
به گفته وی شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته، به این ترتیب که در کارتخوانهای عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان می توانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظرمشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می کند.
گفتنی است، پیشتر قیمت نان در استانهای مختلف اصلاح شده بود و همچنین قیمت نان از سال ۱۴۰۰ تاکنون در تهران تغییر نکرده بود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
خبر اعلام افزایش نون رو با قیمتای پایین میگید تا اعتراض مردمی نشه و میگید از 3 رسیده به پنج ،در صورتیکه خودتونم میدونید نون مدت هاست که زیر 10 نیست، و بعدگرونی الان از 10 تومن رسیده به بیست تومن در سطح شهر
واقعا که این مسئولان ایرانی یکی از زرنگترین و حقه باز ترین ها هستن
واویلا این چه بلایی بود بر سرمان آمد نون لواش ۷۰۰ تومن به زودی در بقیه شهرها گرونی رو شاهدیم
تو شهر من اصلا اینجوری نیست دستگاهو گذاشتن خودت میزنی