معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد: نهاده‌های دامی از امروز (دوشنبه، ۱۵ دی‌ماه) با نرخ توافقی در سامانه بازارگاه عرضه شد و شرکت‌ها نرخ‌های جدید را بارگذاری کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - در راستای اجرای مصوبات هیات دولت در خصوص انتقال یارانه کالا‌های اساسی از ابتدای زنجیره تامین به انتهای زنجیره مصرف‌کننده نهایی بر اساس مصوبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۴ ستاد تنظیم بازار مقرر شد قیمت‌گذاری نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه به‌صورت توافقی و بر مبنای توافق میان تأمین‌کنندگان و خریداران انجام شود.

بر این اساس، از تاریخ صدور این اطلاعیه، تنظیمات لازم در سامانه بازارگاه اعمال شده و عرضه نهاده‌های دامی به‌صورت ۱۰۰ درصد توافقی بین خریداران و فروشندگان انجام می‌شود.

پیش از این قیمت مصوب هر کیلوگرم ذرت و جو با ارز ترجیحی ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان و کنجاله سویا ۲۰ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است که قیمت حمل به نرخ مصوب اضافه می‌شد.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پیشگامان آینده روستا و کشاورزی
۲۲:۴۹ ۱۵ دی ۱۴۰۴
تعدد تشکلهای صنفی و اعتبار ضعیف آنها باعث شده
آنها هیچگاه نتوانند وارد رقابت با معدود وارد کنندگان
نهاده های دامی شوند و ،،،،،،،،،!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۵ دی ۱۴۰۴
فقط تخم مرغ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۱۵ دی ۱۴۰۴
برای هر چیزی دیر شده خیلی دیر
باید حداقل ۲ سال پیش به فریاد ملت گرسنه و آواره می رسیدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۱۵ دی ۱۴۰۴
این انحصار هست تا رقابت، شما میتونید بازار رو رقابتی کنید یکی از بندهای قانون اساسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۵ دی ۱۴۰۴
نتیجه ضعیف بودن تشکلهای صنفی !!!
آخرین اخبار