دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور با صدور پیامی شهادت فرمانده دلاور جهادی شهید یحیی سنوار را به مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، مردم مظلوم و مقتدر غزه و همهی آزادیخواهان جهان تبریک و تسلیت گفت.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر ترور و شهادت مبارز نستوه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جناب یحیی سنوار، گر چه برای همه آزادیخواهان عالم به خصوص مردم قهرمان فلسطین دردناک و تأثر برانگیز بود، در عین حال نشانه آشکاری از توقفناپذیری جنایات رژیم اشغالگر و کودککش صهیونیستی است.
شهید سنوار در طول حیات ارزشمند خود سالها در اسارت رژیم سفاک صهیونیستی بود و پس از آن هم تا آخرین لحظه عمر پرافتخارش قهرمانانه جنگید و از پای ننشست.
جهاد در تقابل با تجاوز و هدیه بخشیدن آزادی و رهایی به صاحبان حقیقی سرزمینهای اشغالی، حرکت عظیم و هدف والایی است که با ترور و حذف قهرمانان این عرصه متوقف نخواهد شد.
همانگونه که شهید عزیز، اسماعیل هنیه گفت: «اذا غاب سید، قام سید» دشمن آگاه باشد که با شهادت سرداران، قهرمانان و فرماندهان، خللی در مقاومت امت اسلامی در برابر زور و اشغال ایجاد نخواهد شد.
اینجانب شهادت این فرمانده دلاور جهادی شهید یحیی سنوار را به مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، مردم مظلوم و مقتدر غزه و همهی آزادیخواهان جهان تبریک و تسلیت عرض میکنم.
مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران
"talk is cheap"
=حرف زدن که کاری نداره
«کل یوم فی غزه.....کربلایی که هر روز است
دربرابر صدام ، گاهی کریلا داشتیم آنهم نه برای همه
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
برخی از آن مؤمنان، بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملا وفا کردند، پس برخی پیمان خویش به آخر بردند و برخی به انتظار (فیض شهادت) مقاومت کرده و هیچ عهد خود را تغییر ندادند
شهادت هنر مردان خداست و بندگان مخلص و الهی، همیشه و در همه حال در آرزوی شهادت هستند و خوشا به حال کسانی که در راه جهاد و مقابله با شیاطین، عاشقانه به دیدار معبود خود شتافتند.
از صدر اسلام...
و تا به امروز حق و باطل بوده و هستند و انشاالله باطل،باطل خواهد شد.
شجاع نرین مردان حق طلب و آزادیخواه در جهان ، کم نیستند.
حق ، مرز نمیشناسد...
برای دفاع از حقوق بشر تا آخرین نفس دفاع میکنیم و میجنگیم.
جاءالحق و زحق الباطل..........
توهمکه همون کج راهه هارو داری میری
نباید رای میدادیم بهت