با وجود اینکه مراسم رسمی تشییع سید هاشم صفی الدین هنوز بطور رسمی در دیرقانون النهر شروع نشده، سالن‌های مراسم پر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - امروز دوشنبه مراسم تشییع سید هاشم صفی الدین، دبیرکل سابق جنبش حزب الله در دیرقانون النهر که محل تولد شهید نیز است، ساعت ۱۵ به وقت محلی (۱۶:۳۰ به وقت ایران) آغاز خواهد شد.

با وجود اینکه مراسم در دیرقانون هنوز بطور رسمی آغاز نشده است، اما مانند روز گذشته که مردم لبنان در بیروت برای دو دبیرکل شهید حزب الله سنگ تمام گذاشتند، در محل مراسم جمع شدند و سالن‌های مورد نظر پر شده است و خیل مردم در خارج از سالن‌ها منتظر پیکر شهید صفی الدین هستند.

شایان ذکر است که روز گذشته در میان انبوه جمعیتی میلیونی در بیروت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین دبیرکل‌های اسبق و سابق حزب الله تشییع شدند. پیکر سید حسن نصرالله در بیروت به خاک سپرده شد و پیکر سید هاشم صفی الدین به دیرقانون النهر منتقل شد تا در محل تولد خود به خاک سپرده شود.

عموم مردم با شعار‌های لبیک یا حسین، هیات من الذله و انا علی العهد یا نصرالله منتظر هستند که پیکر شهید صفی الدین را تشییع کنند.

مردم لبنان

دیرقانون النهر

محل تولد شهید صفی الدین

محل مراسم شهید صفی الدین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
روح شهدا شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
نصفش ایرانی و عراقی و افغانی هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
روحشان شاد .
در این مراسم تشییع و خاکسپاری شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین به وضوح معلوم است که چقدر بین یک انسان آزاده و فرهیخته، با یک انسان جاه طلب ( مثل جیمی کارتر ) فرق هست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۰۶ اسفند ۱۴۰۳
لبیک یا سید
آخرین اخبار