به گفته مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، گاز گرفتگی ۲ نفر را در روستای کران سیرجان به کام مرگ کشاند.

باشگاه خبرنگاران جوان _ مهدی باسفهرجانی  با اشاره به اینکه پس از تماس با مرکز اورژانس سیرجان مبنی بر گاز گرفتگی، ۲ نفر در روستای کران سیرجان، گفت: تیم اورژانس فورا  با یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.

وی افزود:  متأسفانه ۲ نفربه دلیل نشت گاز از بخاری و نقص دردودکش بخاری، دچار مسمومیت شده و قبل از رسیدن کارشناسان اورژانس ۱۱۵ جان خود را از دست داده بودند.

مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان با ارائه توصیه‌هایی به شهروندان افزود: هنگام استفاده از کپسول گاز و لوازم گرمایشی برای حفظ ایمنی، وسایل گرمازا تمامی موارد ایمنی را بررسی کنند.

وی بیان کرد: برای محافظت از جان خود و اعضای خانواده در صورت مشاهده هر کدام از علائم گازگرفتگی مانند احساس سنگینی هوا، سردرد، سرگیجه، سوزش چشم، تاری دید، تنگی نفس و تهوع فورا محل را ترک کنید، درب و پنجره‌ها را باز بگذارید و به فضای باز بروید و با اورژانس در هر منطقه تماس بگیرید.

منبع: اورژانس سیرجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.